Nõmme Kalju kaotusteta seeria sai jätku

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju jalgpallurid Kalevi spordihallis saalijalgpalliturniiril
Nõmme Kalju jalgpallurid Kalevi spordihallis saalijalgpalliturniiril Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Nõmme Kalju pidas eile oma kolmanda kontrollkohtumise Lätis, kuid erinevalt eelnevast kahest võidetud matšist, tuli seekord leppida 0:0 viigiga Läti kõrgliiga uustulnuki Jurmala Spartaksi vastu. Samas säilitati kaotusteta jada.

«Vastane oli tugev ning mängisid kiiret ning kvaliteetset jalgpalli. Arvestades seda, et neil oli esimesel poolajal väga eksperimentaalne koosseis, kuhu kuulusid mitu testimisel olevat mängijat, võime lõpptulemusega rahule jääda. Sellest, et Toshi ei realiseerinud penaltit on muidugi kahju,» kommenteeris meeskonna esindaja Toomas Kaldma klubi kodulehel.


Nõmme Kaljul oli suurepärane võimalus Skonto hallis peetud kohtumises avada skoor, kuid Hidetoshi Wakui ei suutnud 68. minutil penaltipunktist üle mängida Jurmala väravavahti, kes löögi tõrjus. 87. minutil teenis Damiano Quintieri teise kollase kaardi ja jättis Kalju platsile kümnekesi.


Nõmme Kalju eest tegid kaasa kolm testimisel olevat poolkaitsjat: 21-aastane kolumbialane Peter Valencia ning jaapanlased Ryuki ja Take, kes on vastavalt 21- ja 26-aastased. Jurmala eest tegid aga kaasa koguni kuus kolumbialast.


Tegemist oli Nõmme Kalju selle aasta kuuenda  kontrollkohtumisega, kõik eelnevad on Kalju võitnud. Kuigi Jurmala vastu jäädi sel aastal alles esimest korda kuivale, püsib meeskond endiselt kaotuseta.


Järgmine kohtumine on kavas  24. veebruaril Skonto hallis, kus kohtutakse Skontoga, kes avamängus alistati 3:0.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles