Kingi tänavu kõige kallim kink – kingi aega!

Copy
Foto: Adobe Stock

Jõulueelne aeg toob päevakorda igipõlise küsimuse mida kinkida oma sõpradele ja lähedastele. Mis oleks, kui teeks tänavu teisiti ning kingiks nii endale kui teistele asjade asemel midagi väärtuslikumat – kingi hoopis aega Pocketpro.ee abiga!

Meie kõigi päevas on 24 tundi, mis on rohkem või vähem täidetud erinevate kohustustega, mistõttu ei jää meil pahatihti aega oma kõigi lähedasemate jaoks. Me teame seda ja me mõistagi pole rõõmsad selle üle, kuid mis parata – kohustused tööl ja kodus võtavad oma.

Kuid teeks tänavu teisiti ja kingiks endale ja oma lähedastele hoopis aega. Kuidas see võimalik on? Väga lihtsalt – vabastame ennast kohustustest, delegeerides need kellelegi teisele. Siinkohal tuleb appi veebikeskkond PocketPro, kus on võimalik leida teostaja kõikvõimalikele pisitöödele ning seeläbi sisuliselt osta endale aega.

Sinu jaoks võib tulla üllatusena, kuid mõni inimene naudib seda tööd, mida Sa edasi lükkad, ei oska teha või mille tegemist üldse väldid. PocketPro'st leiad Teostaja peaaegu igale enda jaoks ebameeldivale tööle!

Nii näiteks on kodukoristus enamuse meie jaoks tüütu kohustus, mida on raske sobitada pühade-eelsesse saginasse või plaanid enne aasta lõppu kodus teha mõned pisiparandused. Siinkohal tulevadki appi PocketPro Teostajad, kes on valmis selle töö Sinu eest ära tegema.

Lisaks sellele, et Sa võid ise aega osta, võid Sa ka aega kinkida! PocketPro abil saad üllatada sõpru ja lähedasi kinkides neile aega, mida nad peaksid kulutama mingi tüütu, kuid samas olulise kohustuse, näiteks koristuse peale! Või soovid, et Sinu hea sõber või sõbranna veedaks Sinuga järgmisel suvel koos rohkem aega. Pole probleemi – kingi talle PocketPro vahendusel muruniitmisteenus ja teil on järgmisel suvel iga nädal võimalik grillida ja lustida. Otsi lihtsalt vajaminevale tööle PocketPro veebikeskkonnast Teostaja ja vii ta Tellijaga kokku. Nii lihtne see ongi!

Foto: PocketPro

Millega PocketPro.ee aitab?

PocketPro keskkonnast leiad 500 valdkonna Teostajad praktiliselt igale tööle nagu näiteks:

Kodukorrastustööd ja ehitus (mööbli kokkupanek, töömees, elektritööd, torutööd jpm);

Transport ja tehnika (rehvivahetus, kullerteenus, kolimine jpm);

Puhastusteenused (kodukoristus, akende pesemine, pehme mööbli puhastus jpm);

Personaal/heaoluteenused (koduabiline, massaaž, personaaltreener jpm);

Käsitöö/kunst (käsitööalbum, kudumine, makramee jpm);

Kursused ja eraõpetajad (matemaatika eraõpetaja, e-posti kasutamise õpe, keeleõpe jpm);

PocketPro viib läbi detsembris kampaania, kus lisaks ajale on võimalik võita ka ahvatlevaid auhindu! Loosis osalemiseks tuleb tellida töö Teostaja läbi PocketPro.ee keskkonna enne 21.12.2021. Loosimises osalevad kõik, kes märgivad valitud Teostaja vestlusaknas “Jõudsime kokkuleppele”.

Leia Teostaja SIIT.

Foto: PocketPro
Copy
Tagasi üles