HC Kehra üritab käsipalliliigas pidurdada Põlva Serviti hoogu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra
HC Kehra Foto: Toomas Huik / Postimees

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel peetakse sel kolmapäeval ja neljapäeval järjekordne voor, kus kohtuvad Põlva – Viljandi HC, HC Kehra – Põlva Serviti ning HC Viimsi/Tööriistamarket – Aruküla/HC Tallas. Mänguvaba on SK Tapa.

Kehra pole saanud koduliigas võidurõõmu tunda kahes järjestikuses voorus. Kõigepealt jäädi alla Viimsi/Tööriistamarketile, seejärel tehti võõrsil 28:28 viik Tapaga. Serviti on aga käimasoleval aastal alistanud kõik vastased, viimati purustati kodumatšis 44:22 Põlva meeskond.

Kehra loots Jüri Lepp läks enda sõnul Tapal välja riskile. «Risto Lepp ja Kaupo Liiva on meil vigastatud, Tapal kasutasin vähe Uku-Tanel Laastu ja Roman Glinkinit,» ütles Jüri Lepp. «Tegin panuse teisele ešelonile ja lõikasin sellega näppu. Tuleb tunnistada, et praegusel hetkel meie pingi tagumine pool ei ole Tapast üle.»

Lepp meenutas mullust hooaega, kus Kehra juhtis kogu põhiturniiri, kuid kaotas finaalseeria Servitile. «Tänavu tahame eelmise aasta vigu vältida ja oma parimas hoos just kevadel olla,» ei varjanud Lepp. «Tegelikult pole praegugi meie mänguvormil midagi viga. Balti liigas alistasime ju nii lätlased kui leedulased ja jõudsime finaalturniirile.»

Serviti peatreener Kalmer Musting nõustus Lepa öelduga. «Kehra on kõik tänavused tähtsad mängud võitnud ja neid vaevab hetkel motivatsioonikriis,» lausus Musting. «Tapa vastu andsid nad kindla edu käest teisel poolajal. Tean omast käest, et kui vanker hakkab allamäge veerema, siis seda pole kerge pidama saada.»

Servitil on turniiritabelis Kehrast seitse punkti rohkem, mis peaks Mustingu arvutuste kohaselt olema põhiturniiril esikoha tagamiseks piisav edumaa. «Tabeliseisu arvestades pole seekordsel kohtumisel erilist tähtsust, kuid meie vastasseisud sütitavad alati mõlemat meeskonda,» lisas Musting. »Kehra koperdamised ei tee meid selgeks favoriidiks ja nüüd ongi minu ülesandeks Serviti mängijad kahe jalaga maa peal hoida. Kehra suudab ju ennast vajalikul momendil kokku võtta, lisaks toimub matš nende koduväljakul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles