Tallinn tervitab uut aastat ilutulestikuga Inglirannalt

BNS
Copy
Ilutulestik.
Ilutulestik. Foto: LAILA KAASIK/TARTU POSTIMEES /

Tallinna kesklinna valitsus korraldab ka tänavu aastavahetuse ilutulestiku Reidi tee äärses Inglirannas, kus saab rahvast hajutada.

Tuleetendusele saab kaasa elada kogu rannapromenaadi ulatuses ja mujaltki pealinnast, teatas kesklinna pressiesindaja teisipäeval. Ilutulestikku saab nautida laialt rannaalalt Kopli poolsaarest kuni Viimsi poolsaareni, samuti kõrgelt Lasnamäe paeklindilt, lauluväljakult ja mujalt.

Kuna ilutulestik on vaadeldav praktiliselt südalinnast kuni Piritani, nii all- kui ülalinnast, siis ei ole põhjust väiksele maa-alale kokku tulla. Lisaks loob meri tuleetendusele suurepärase fooni ja annab sellele omamoodi lisaväärtust.

Nii nagu ka eelnenud aastatel korraldab ka tänavu Tallinnas võimsa ilutulestiku suurte kogemustega Pyrocom OÜ. Ettevõte peapürotehnik Sami Tammi lubab, et ilutuleetendus on «kõrgustesse sirutuv, imeline, üllatav ja emotsionaalne, unustamatu lõppakordiga».

Aastavahetuse ööl Inglirannas korraldatav suurejooneline vaatemänguline ilutulestik kestab seitse minutit ja selle maksab 15 000 eurot.

Ühtlasi soovitab kesklinna valitsus inimestel nautida professionaalide korraldatud ilutulestikku ning lemmikloomade häirimise, kaaskodanike ohustamise ja õnnetuste vältimiseks isikliku ilutule-minishow tegemata jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles