Saatuslik pilt jälitab ausat ärimeest (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Kuigi Rufat Kerimli on tippspordist loobunud, võitis ta novembris Eesti kikkpoksi meistri tiitli.
Kuigi Rufat Kerimli on tippspordist loobunud, võitis ta novembris Eesti kikkpoksi meistri tiitli. Foto: Sander Ilvest

Vaevalt võis aseri päritolu Eesti ärimees ja müügitreener Rufat Kerimli 2010. aasta aprillis Rakveres karatevõistlusel aimata, et seal temast võistlusolukorras tehtud foto võib hakata teda kümmekond aastat hiljem kummitama ja talle probleeme tekitama. Kuid just nii juhtus.

Karate maailmakarika etapil Rakveres osalesid 11 aastat tagasi nii Kerimli kui ka hilisem aseri jõugu liider Amid Magerramov. Mingil põhjusel kirjutas keegi Scanpixi fotopangas Kerimlist tehtud pildi alla «Amid Magerramov». Kes vale pildiallkirja pani ja millistel asjaoludel see juhtus, on 11 aastat hiljem pea võimatu kindlaks teha. Küll aga hakkas see pilt kümmekond aastat hiljem oma elu elama.

Vana pilt ilmutas end taas

Esimest korda ilmus võistlushoos Kerimli pilt Postimehe veebis Magerramovi nimega 2019. aastal. Kerimli avaldas toimetusele oma pahameelt, vale pilt võeti maha ja selleks korraks oli pahandus klaaritud. Toimetus eemaldas oma igapäevasest süsteemist​ Core pildid, mis Kerimlit ebaõiglaselt Magerramoviga sidusid, et viga ei korduks. Paraku unustas toimetaja eemaldada pildi Scanpixi fotopangast, kuhu palju pahandust tekitanud pilt jäi ootama justkui miin, et keegi talle peale astuks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles