FOTOD ⟩ Tallinna ühistranspordis võib märgata jõuluvana

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Tallinnas sõidab ringi jõulubuss
Tallinnas sõidab ringi jõulubuss Foto: Eero Vabamägi

AS Tallinna Linnatransport (TLT) tõi tänaseks ja homseks liinile jõulutrammi, jõulubussi ja jõulutrolli, kus reisijaid tervitab jõuluvana.

TLT juhatuse esimees Deniss Boroditš sõnas, et jõuluühissõidukid tuuakse pühade ajal eriliinidel sõitma, et jagada jõulurõõmu ka ühissõiduki kasutajatega.

«Jõulud on koos olemise aeg, mil meid võiks ümbritseda jõulusoojus ning pühade meeleolu, mis eristuks positiivselt tavalisest argipäevast. Just seetõttu sõidavad 24. ja 25. detsembril Tallinnas jõulubuss, jõulutramm ja jõulutroll, et viia pühaderõõm ka ühistranspordi kasutajateni,» rääkis Boroditš.

Jõulubussis, -trammis, -ja trollis tervitab jõuluvana nii noori kui vanemaid reisijaid. Ta kuulab meeleldi luuletusi või laule ning jagab lapsevanemate nõusolekul väiksematele reisijatele ka jõulukomme.

«Jõulusõite kaasategevatel inimestel palume kindlasti ühissõidukis kanda maske ning desinfitseerida käsi, et jõulupühad oleksid turvalised ning ka jõulumees jõuaks tervena edasi reisida,» nentis Boroditš.

Jõulubuss sõidab 24. detsembril alates kella 10.30 marsruudil Väike-Õismäe – Mere puiestee – Mustamäe lõppjaam – Mere puiestee – Väike-Õismäe.

25. detsembril on jõulubussi marsruudiks Maleva (Kopli) – Mere puiestee – Pirita – K. Kärberi – Mere puiestee – Lille (lõpp-peatus).

Jõulutramm sõidab 24. detsembril algusega kell 11.05 liinil Tondi – Kadriorg –Tondi – Lennujaam – Tondi ning 25. detsembril marsruudil Tondi – Kadriorg –  Tondi – Suur-Paala – Tondi.

Jõulutroll sõidab 24.–25. detsembril algusega kell 11 liinil Kaubamaja – Mustamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles