FOTOD ⟩ Valgamaal hukkus veoki ja sõiduauto kokkupõrkes 19-aastane noormees

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Täna kella 21 ajal põrkasid Valgamaal Otepää vallas kokku veoauto ja sõiduauto, kokkupõrke järel suri autot juhtinud 19-aastane noormees.

Õnnetus juhtus Jõhvi-Tartu-Valga maantee 190. kilomeetril. Sõiduauto Mercedes liikus suunaga Valga poole, kui kaldus esialgsetel andmetel vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu sõitva veoautoga Volvo.

Abi saabumise ajaks oli Mercedest juhtinud noormees juba kahjuks surnud. Veoautot juhtinud mees oli kaine, õnnetuses ta viga ei saanud.

Lõuna prefektuuri patrullpolitseinik Renno Saega selgitas, et õnnetuse järel olid ilmaolud sündmuskohal rahuldavad. «Nähtavus on siin hea, kuid tee on veidi libe. Uurime kõiki juhtunu detaile, kuid kindlalt teame praegu, et sõiduautol olid all suverehvid,» rääkis Saega.

«Praegusel ajal ei ole suverehvidega liiklusesse kindlasti asja. Isegi talverehvidega liigeldes tuleb praeguste muutlike ilmaoludega olla väga ettevaatlik ja tähelepanelik, tegeleda üksnes roolikeeramisega ning vajadusel ka mitte häbeneda sõita alla piirkiiruse,» rääkis politseinik.

Õnnetuse kõigi detailide välja selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Copy
Tagasi üles