Tallinna meediajuht ei pea linnaraadio loomist tõenäoliseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio
Raadio Foto: SCANPIX

Tallinna meediajuhi Georg Pelisaare sõnul ei ole lähiajal tõenäoline linna oma raadiojaama loomine, mida soovitas Põhja-Eesti päästekeskuse direktor Raik Saart.

Pelisaar ütles BNSile, et linnaraadio loomist ei ole linnavalitsuses mingil tasemel arutatud.

«Isiklikult ei pea ma linnaraadio loomist vajalikuks ning sellel aastal ei hakke me kindlasti sellega tegelema,» lausus Pelisaar.

Ta tõdes, et kui linnaraadio loomine üldse mingil moel aktuaalseks peaks muutuma, siis tegeleks sellega Tallinna televisiooniga tegelev sihtasutus, mitte linnakantselei.

Ettepaneku Tallinna oma raadiokanali loomiseks tegi linnavalitsusele Põhja-Eesti päästekeskuse direktor Raik Saart. Tema hinnangul oleks linna oma raadiojaama vaja operatiivinfo jagamiseks näiteks suuremate avariide, lumetormide või tulekahjude, samuti vee- ja elektrikatkestuste puhul. Saarti sõnul on taolised jaamad olemas paljudes Euroopa linnades.

Saarti ettepaneku järgi võiks linna raadiojaam kanda nime «Rae raadio» ning see võiks lisaks operatiivinfole edastada muusikat, uudiseid ja kultuuriprogrammi.

Raik Saart on äriregistri teabesüsteemi andmetel Keskerakonna liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles