Martin Helme pere nakatus koroonaviirusega (31)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Martin Helme
Martin Helme Foto: Remo Tõnismäe

EKRE poliitiku ning erakonna esimehe Martin Helme abikaasa Eeva Helme teatas ühismeedias, et tänase seisuga on pea kõik nende peres koroonapositiivsed. 

Kuivõrd perekonna vanemad liikmed on Moderna vaktsiiniga vaktsineeritud ning neil on koroonapassid, poleks nad nakatumisele naise sõnul ilma testimiseta jälile saanud. Seetõttu ei mõista ta, miks ei toetanud riigikogu tänasel hääletusel koroonatesti kui nakkusohutuse tõendit. 

«Ma ei ütle, et ma ei suuda uskuda seda otsust, aga aru ma sellest küll ei saa,» kirjutas Eeva Helme sotsiaalmeedias. «Ainus asi, mis nakkusohutust tõestab, on negatiivne test.»

End testimata võinuks nad tema sõnul pimesi veel endistviisi ringi liikuda: «Võiksime vabalt tänagi oma koroonapassidega minna sinna, kuhu parasjagu tuju oleks minna. Pass skaneeritakse ära, roheline linnuke kirjas ja voila! Tere tulemast restorani, spaasse, teatrisse, miks mitte lennujaama.»

«Õnneks on aga enamikel inimestel, meie nende hulgas, siiski südametunnistus alles ja praegusel ajal ikkagi kahtluse korral testitakse end ning hoitakse ära palju hullem, hoolimata, et valitsus, empaatiline peaminister, koalitsioonierakonnad ja teadusnõukoda testi millekski ei pea,» sedastas ta. 

Kommentaarid (31)
Copy
Tagasi üles