Sööge kõvasti ja kaotage kiiresti kaalu. Ketoga on see lõpuks võimalik!

Copy
Foto: SCIENCE22

Mis puutub populaarsetesse kaalulangetusmeetoditesse, siis keto dieet jääb siia. Ja üks suurimaid põhjusi, miks see moedieedi ületab, on keto kaalulangetamise edulugude tõttu. Kui te olete kaalulangetamise teekonnal, olete seda tõenäoliselt oma sotsiaalmeedia voos kohanud sõprade, pere või töökaaslaste kaudu.

Ükskõik, kas valite laisa keto või traditsioonilise keto, on palju rasvasisaldusega ja madala süsivesikusisaldusega dieeti. Juhtivate tervise- ja heaolu ekspertide uuringute kohaselt on just Keto dieet kehakuju ja kaalu parandamise parim lahendus. Ei mingit näljutamist, näljatunnet ega rasva kogunemist… See kõik on võimalik! Keto dieet võimaldab teil nautida lemmiksöök ja kaalu kaotada ning tunda end energiliselt.

Siin on vaid väike nimekiri hullult inspireeriva test keto dieedi edulugudest:

Edgar: See oli minu esimene katse saleneda. Enne kogusin teavet ja vastukaja selle kohta, mis tegelikult aitas inimestel kaalu langetada. Tegelesin pikka aega aktiivselt spordiga, kuid siis pidin terviseprobleemide tõttu selle lõpetama. Kahjuks minu söögiisu seejuures ei vähenenud ja kalorid iseenesest ei kadunud. Niisiis koguneski kaal kiiresti. Pandeemia aeg muidugi halvendas olukorda ja kaal kerkis veelgi. Otsustasin, et soovin saleneda ja tõestada endale, et suudan seda teha.

Minu tuttav kaotas Certified Keto Dieti abil 15 kg, leidsin veebist selle kohta tema loo. Tema muutumine tundus ebareaalsena, kuid siis esitasin endale väljakutse – kui tema suudab, miks siis mitte mina. Otsustasin end proovile panna! Mul ei olnud üldse tunnet, et järgin dieeti. Sõin palju ja maitsvalt. Minu menüü koosnes toodetest, mis olid mulle hästi teada ja juba varem kasutusel. Kõiki toite oli väga lihtne teha – ka minusugusel, kes ei ole söögivalmistamisega sina peal. Imestasin, et Certified Keto Diet lubab niisuguste toitude ja kogustega vähendada minu liigset kaalu (naerab). Esimesed tulemused olid kaalumisel näha juba teisel päeval, aga pärast esimese nädala möödumist olin kaotanud juba kuus kilo. Tundus ebareaalne!

Foto: SCIENCE22

Olen muutunud palju enesekindlamaks! Olen kaotanud 14 kg liigset kaalu (naeratab). Oskan nüüd süüa tervislikult ja see ei tähenda, et toit ei ole maitsev või söön ainult salatilehti. Olen õppinud, kuidas iga päev valmistada normaalset, maitsvat toitu, et kaalu kaotada, mitte koguda. Olen väga rõõmus, et usaldasin ja proovisin toitumiskava Certified Keto Diet. Ei ole vaja ennast piinata rangete dieetidega. Siin on toitumiskava, mis juhib igaüht garanteeritult ja meeldivalt eesmärgi poole. Usu, et see õnnestub, ja proovi vähemalt seitse päeva!

Foto: SCIENCE22

Rait: Varem tundus mulle, et salenemisprotsessis tuleb rõhk asetada just spordile, kehalistele harjutustele. Sportisin ja püüdsin tervislikult toituda, kuid tulemust ei olnud – kaal ei langenud. Samal ajal algasid terviseprobleemid ja sportimise koormust tuli vähendada. Otsisin meetodit, kuidas saaks saleneda sporti tegemata. Kuigi liigseid kilosid ei olnud palju, häirisid need peeglisse vaadates ja liikudes. Ka riiete valikul tuli tunnistada, et ei saa kanda kõike seda, mis meeldib, sest pidin mõtlema välimusele. Liigse kehakaaluga elu oli ebamugav. Otsustasin, et soovin liigsest kehakaalust igaveseks vabaneda. Saiti Certified Keto Diet soovitas mulle tuttav, kes julgustas mind proovima toitumiskava vähemalt mõne päeva vältel. Soovisin kaalu langetada ja see salenemiskava tagas individuaalsuse, mis teeb salenemise nii lihtsaks kui võimalik. Mõistsin, et proovides ei kaota ma midagi peale liigse kehakaalu. Võtsin seda kui proovikivi tõestada endale ja teistele, et suudan seda. Kõik kulges lihtsamini ja kiiremalt, kui olin arvanud. Sain valmis toitumiskava, mis oli koostatud minu soovide järgi, ja mul jäi vaid üle seda järgida. Olin üllatunud, et toit oli nii maitsev ja toitev! Kuigi siin-seal ei järginud ma toitumiskava päris täpselt, suhtusin sellesse siiski õhinaga, sest mõistsin, et minu eesmärk – ilus keha – on üsna lähedal ja olen leidnud viisi, kuidas kaotada rasva ilma vaeva nägemata. Kuigi sõin palju ja maitsvalt, nägin kaaludes tulemust juba paari päeva pärast, aga kahe nädala möödumisel kandsin juba väiksema numbriga riideid.

Foto: SCIENCE22

Täiesti super, et avastasin siis toitumiskava Certified Keto Diet. Olen kaotanud kaalust 10 kg, aga peale selle õppinud palju lihtsaid retsepte, mille valmistamine ei võta palju aega. Lõpuks kannan riideid, mis mulle meeldivad, sest olen uhke oma keha ja uue eluviisi üle. Nüüd on mul palju rohkem energiat ja täiesti teistsugune, märksa positiivsem vaade endale peeglis ja elule üldiselt.

Foto: SCIENCE22

Ütlen, et pole vaja edasi lükata ja tuleb juba täna salenemist alustada. Kui mul õnnestus, miks ei peaks ka kõigil teistel õnnestuma? Alustage kohe ja olge valmis üllatuseks, kui kiiresti kaal kaob.

Alustuseks täida see 2-minutiline test ja saadki teada, kui palju saad vaid 20 päevaga kaalust alla, järgides oma isiklikku Ketodieedikava!

Alusta nüüd!

Copy
Tagasi üles