Need on Sinu lemmiku lemmikpoed

Copy
Foto: Shutterstock

Kuhu läheks sinu pere neljajalgne, kui ta saaks ise valida? Kindlasti viiks tee ta nendesse nelja loomapoodi, mis pakub lemmikule kõike, millest ta unistada oskab.

FendaF Showroom

Mis oleks, kui viiks oma koera buffeesse? Just seda pakub FendaF Showroom – võimalust neljajalgsel toite degusteerida ning ise endale meelepärane pala välja valida. Kas pole nutikas?

Foto: FendaF Showroom

Meie lemmikud on loodud sööma inimtoidu kvaliteediga toorainest valmistatud puhast ja naturaalset toitu, ilma soolade ja muude lisanditeta. FendaF Showroom on võtnud oma südameasjaks, et koerad saaksid olla tervemad ja rõõmsamad tänu täisväärtuslikule ja maitsvale toidule.

Ka maiused ei pea olema ebatervislikud juhupalad külmkapist. Loomal olgu ikka loomale mõeldud snäkid. FendaF Showroomi tootevalikus on palju naturaalseid maiuseid, mis lisaks maitsvale vahepalale puhastavad lemmiku hambaid ja soolestikku. Et hoida loodust, saab FendaF Showroomist maiuseid osta pakendivabalt. Kui endal valik silme eest kirjuks võtab, aitavad kogemusnõustajad showroomis infot saada nii lemmiku tervise kui toitumise kohta.

FendaF Showroomi kodulehelt leiab kogu tootevaliku, aga ka mitmeid kogemuslugusid neljajalgsete omanikelt, kes oma lemmikuga teekonna teadlikuma toitumise juurde ette on võtnud. Lisaks leiab sealt hulganisti infot koerte tervise ja tervisliku elustiili kohta. Muudame koos maailma tervislikumaks!

blank

PetCity

PetCity on 360-kraadist lahendust pakkuv keskus lemmikloomadele ja nende omanikele, olles palju enamat kui lihtsalt lemmikloomade toidu ja tarvikute kauplus. Nimelt tagab PetCity kõik vajalikud teenused ja tooted terveks lemmiku eluks. PetCity alla kuuluvad lisaks kauplustele ja e-poele ka kliinikud, 24/7 töötav kiirabi (tel:15222), grooming salongid, koera- ja kassihotellid ning treeningsaal. Samuti pakub PetCity lemmikloomadele kindlustust.

Foto: Pet City

Kauplustest leiab maailmas tunnustatud ja armastatud kvaliteetbrände. Tooteid leidub nii koertele, kassidele, närilistele, lindudele, kaladele, kui ka hobustele. PetCity klientide poolt armastatud toidubrändid on näiteks Brit, Applaws, Hill’s, Pro Plan, Fish4Cats, Edgard Cooper, Burgess jpt.

PetCity seisab loomade heaolu eest ja seetõttu on kauplustes võimalus annetada varjupaiga loomadele aastaringselt. PetCity missiooniks on edendada Balti riikides lemmikloomapidamiskultuuri. Kauplusest leiab rohkelt erinevaid mänguasju ja tarvikuid, et meie lemmikutel oleks lõbusat ja arendavat tegevust! Populaarsed on Kong Company ja West Paw. Loomulikult leiab kauplustest ka vajalikud treeningvahendid ning igaks ilmaks sobilikud riided ja jalavarjud koertele. Klientide poolt on kiidetud näiteks põhjamaised tootjad Rukka ning Hurtta.

PetCity kaupluste klienditeenindajad hoolivad väga lemmikloomade heaolust ja aitavad poe külastajatel alati leida just nende lemmikutele sobivad tooted. Kusjuures kauplusesse on väga oodatud kõik lemmikloomad. Niisiis järgmisi sisseoste tehes, külasta poodi koos oma lemmikuga ning las ta aitab sul tooted välja valida!

Tutvu tootevalikuga PetCity e-poes: www.petcity.ee

blank

Nufnuf

Kui inimesed lähtuvad enda toodete valikul enda enesetundest ja mugavusest, peaks ka neljajalgsete tooted lähtuma nende anatoomiast ja vajadustest. Eestis loodud ja toodetud NufNuf tootevalik on disainitud seestpoolt väljapoole, mõeldes eeskätt loomale ning alles seejärel omaniku mugavusele ja välisele disainile. Kvaliteet kõnetab loomaomanikke kõikjal maailmas, mistõttu on tänaseks NufNuf kaubamärk palavalt vastu võetud juba enam kui kahekümnes riigis. Sobivad tooted leiavad nii koerad, kassid kui närilised. NufNuf toodete disainil pannakse rõhku põhjamaiselt minimalistlikule joonele, olles stiilipuhas ja sobitudes pea iga maitsega. Brändi eesmärk on hoida kvaliteet ja disain loomaomanikele kättesaadav, seda nii hinna kui valiku poolest. Ühtlasi võib pöörduda NufNufi poole eritellimustega.

Foto: Nufnuf

Oluline on tarbida kvaliteetseid asju, mis kestaksid kauem ja oleksid praktilised. Just nendele väärtustele on rajatud ka NufNuf bränd. Kaubamärgi toodete loomisel ei kasutata ebavajalikke elemente, et hõlbustada hilisemat taaskasutust, kui toode on oma eluea ära elanud. Näiteks koerapesast saab teha lihtsa vaevaga terrassitooli katte. Lisaks kogutakse kokku kõik tootmisjäägid ning valmistatakse nendest väga populaarseks saanud upcycled koertemänguasju.

NufNuf esinduspood asub Tallinna Kaubamaja B-galeriis, kust leiab parima valiku brändi tooteid ning lisaks kvaliteetseid toite, maiuseid ja toidulisandeid tunnustatud brändidelt. Nufnuf kaubamaja poes on avatud puhvet lemmikutele, kus saab enda äranägemise järgi panna kokku tervisliku maiusekoti oma karvasele sõbrale. Lisaks on suur valik kvaliteetseid sügavkülmutatud toortoite, mis on kõige loomulik toit lemmikule.

Valikut Nufnuf ja Buddy tooteid leiab ka Selveri ja Prisma kauplustest. Kõige lihtsam on aga uudistada kogu tootevalikut nende kodulehelt nufnufpets.com.

blank

MyPet

Kvaliteetne toit on hea tervise alus. Nii ka neljajalgsete puhul. MyPet lemmikloomapood on eriline tänu oma läbimõeldud tootevalikule, mis pöörab eriti suurt rõhku kasside ja koerte loomuomasele toidule. MyPetist leiab parima valiku nisuvabu ja toortoite, mis ei sisalda ebavajalikke koostisosi ja aitavad toetada lemmiku tervist.

Foto: MyPet

Lemmikloomatoitudes kohtab sageli nisu, mis on oma olemuselt lemmiku jaoks kasutu, ent soodne täiteaine. Selle asemel on kvaliteetsed toidutootjad asunud nisu asemel toitudesse lisama rohkem täisväärtuslikke koostisosi. MyPet lemmikloomapoes on kogu tootevalik nisuvaba! Nii võid kindel olla, et lemmiku toit on kvaliteetne ja rikkalik. MyPeti tootevalikus on mitmeid kvaliteetseid, aga tavalistest küpsetatud toitudest erinevaid toite, mida oma pere lemmikule proovida anda – õhu käes kuivatatud Ziwi ja Pala, külmkuivatatud Best Barf ja külmpressitud Markus Mühle on vaid mõned populaarsed tooted.

Lisaks teraviljavabadusele avastavad üha enam loomaomanikke oma neljajalgsete jaoks toortoidud. Toortoit on toores, kuumtöötlemata ja lisaaineteta toit. Nii kassid kui koerad on loodud lihasööjateks, mistõttu on kvaliteetse liha ja toortoidu osakaal nende menüüs väga oluline. Kui toortoit on uus ja võõras, aitavad MyPet sõbralikud ja professionaalsed konsultandid leida oma neljajalgsele sõbrale sobiva, millega algust teha.

Kogu tootevalikuga saab tutvuda MyPet kodulehel ning sooritada oste sealsest e-poest või külastada esinduspoode Tallinnas Pirita Selveris või Balti Jaama Turul. Muuseas, MyPet lemmikloomapoes võib sageli kohata leti taga tööl ka vahvaid neljajalgseid teenindajaid!

Et nälg ei pääseks üllatama, oli MyPet ühtlasi esimene loomapood, mis liitus Wolt teenusega. Sealt leiab lisaks tavatoodetele ka suure valiku toortoite. Tere tulemast!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles