Deliverse Solutionsi tööpingid aitavad teie tootmise muuta kordades efektiivsemaks

Copy
Foto: Deliverse Solutions OÜ

Metalli- ja puidutööstustele tööpinkide lahendusi pakkuv Deliverse Solutions OÜ eesmärk on selge: kiirendada ja tõhustada oma partnerite tootmisprotsessi ning seda mõistliku hinnaga. Ettevõte müüb, hooldab ja remondib erinevaid CNC-pinke: nii freespinke, lasereid CO2- kui ka metallile, samuti nende lisasid.

„Meie tööprotsess on väga põhjalik. Esmalt tutvume kliendi tootmisega, kuulame ära tema ootused ning selgitame välja reaalsed vajadused, arvestades seejuures tulevikuperspektiivi. Seejärel pakume omalt poolt lahendusi ja soovitusi. Olen selles valdkonnas töötanud aastaid ning mõistnud, et klientide põhiline vajadus on leida efektiivne tehnoloogia mõistliku hinnaga,” räägib Deliverse Solutionsi asutaja Ermo Uibu.

Just sellest lähtudes sai kaks aastat tagasi ka Deliverse Solutions loodud – et Eesti väikeste ja keskmise suurusega tootmis- ja tööstusettevõtete jaoks oleks olemas seadmete tarnija, kes oleks võimeline pakkuma tööpinke turul olevatest soodsama hinnaga. Nii on ettevõte sõlminud lepinguid erinevate tööpinkide tootjatega üle maailma, importides Eestisse mõistliku hinnaga kvaliteetset tehnoloogiat.

Uibu sõnul pole ta kahetsenud otsust oma firmat luua. „Kuigi tänane majanduskeskkond on veidi ebastabiilne ning paljud kurdavad tarneraskuseid, siis meil on tehastega väga hea suhe ning kui mõne pingi transport on veidi pikemaks veninud, on siiski kõik tellitud kaup kenasti kohale jõudnud. Mõjutanud on energia-, kütuse- ja toorainehinde kerkimine küll seadmete hindu, aga loodame, et see tõus jääb ikkagi ühel hetkel seisma.”

Kui algusaastal olid Deliverse Solutionsi kliendid põhiliselt puiduettevõtted, siis täna laienetakse aktiivselt metallisektorisse. „Keskmine meie klient on see, kes on harjunud teatud tööprotsesse käsitsi tegema, kui aja ja raha kokkuhoidmiseks soovib ta neid töid edaspidi teha mugavamalt, kvaliteetsemalt ning tõhusamalt,” räägib Uibu. Täna tegutsetakse üle Eesti, aga plaan on ka laieneda kodumaalt väljapoole – võimalusi nähakse eelkõige näiteks Rootsi ja Läti suunal. Ja loodetavasti tehakse esimesed müügid juba selle aasta jooksul.

Kliendid leiavad Deliverse Solutionsi üles nii kodulehe kui ka teistelt klientidelt kuuldud positiivsete soovituste kaudu. „Osad näidised on olemas meie demosaalis, aga kuna kogu valiku laos hoidmine ei oleks hetkel mõeldav, oleme oma klientidega kokku leppinud, et nad on nõus huvilistele enda tootmist näitama ning meie pinke tutvustama. Oleme selle üle väga tänulikud, sest mis saab olla parem reklaam, kui informatsioon seadet reaalselt kasutavalt spetsialistilt!” kiidab Uibu.

Tema sõnul pole Eesti ettevõtjale sugugi kombeks valida kõige odavamaid lahendusi. Deliverse Solutionsi eelis ongi see, et baastööpink on soodsam kui teistel tootjatel ning klient saab vaid väikese lisaraha eest baaslahendusest oluliselt paremate lisadega tööpingi. Näiteks on täna väga populaarne valida tööriistade automaatne vahetus ning ka vaakumlaud on saamas standardiks. Lisadena võetakse enim juurde saage, markeerijaid ning väga soovitud on täisautomaatsed tootmislahendused alusest kuni valmisdetailide mahalaadimiseni.

Klient ei jää kunagi toeta!

Õigeaegne hooldus määrab suurt rolli tööpingi töökindluses, täpsuses ja elueas. Deliverse Solutions võimaldab oma klientidele 24/7 kliendituge soetatud seadmetele ja seda nii garantiiperioodi jooksul kui ka hiljem. Väiksemate ning keskmiste rikete korral kõrvaldatakse viga enamasti vaid mõne tunni jooksul, sest ettevõttel on 300 m2 varuosade laoruum, mis võimaldab kiiret tarnet. Varuosade puhul, mida laos ei ole, on tarneajaks reeglina 4-7 tööpäeva.

„Meil on motiveeritud meeskond, kellel on valdkonnas pikaajalised kogemused alates toorainest kuni valmistoodanguni. Teeme oma tööd südamega,” kinnitab Uibu. Ta nendib, et tänasel päeval on pädevaid töötajaid ekstreemselt keeruline leida, kuid Deliverse Solutionsil on mitmeid häid koostööpartnereid, kes suurema töömahu korral abikäe ulatavad.

Järeltulevasse põlvekonda panustamiseks rajab Deliverse Solutions koostöös Vekmari OÜ-ga Järva-Jaani Gümnaasiumisse tehnoloogiaklassi, kuhu tarnitakse järgmised tööpingid: 4-teljeline CN-freespink, CO2 laserlõikur, CNC-treipink, laserpuhastus 100W ja laserkeevitus 1000W.

Lisaks tõhusale töötegemisele on igas ettevõttes oluline osa ka ohutusel ning ka selles vallas aidatakse kliente, et nende tootmist turvalisemaks muuta. Ja samuti pakutakse muud sisutust nagu kvaliteetseid töötasapindu, tööriistakärusid ning erinevaid kapi- ja sahtlilahendusi tööriistadele.

Foto: Deliverse Solutions OÜ

Freespink DeliCNC x400-ATC

X seeria sobib suurepäraselt nii mass- kui ka ühekordseks tootmiseks ning ehitatud täpsusfreesitud ning laserkalibreeritud teraskonstruktsiooni kasutades. Kõik Deliverse X seeria tööpingid on juba standardis varustatud automaatse tööriistavahetus funktsiooniga. DeliCNC x400-ATC olles oma klassi soodsaim ning saadaval kahe tööriistavahetuse disainiga, ning muude lisadega. Tööpingiga on võimalik lõigata/puurida/graveerida enamik materjale nagu vineer, MDF, tihe ja pehme puit, alumiinium ja muud pehmed metallid, HDPE, plastikud.

Deliverse Solutions OÜ

Ermo Uibu

ermo@deliverse.ee

+372 522 4750

www.deliverse.ee

Copy
Tagasi üles