Kersti Kaljulaidi meedianõunik läks Eesti 200-le appi (2)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
President Kersti Kaljulaidi avalike suhete nõunik Taavi Linnamäe president Alar Karise ametisse astumise päeval Kadriorus. 
President Kersti Kaljulaidi avalike suhete nõunik Taavi Linnamäe president Alar Karise ametisse astumise päeval Kadriorus. Foto: Mihkel Maripuu

Kommunikatsiooni alal kogenud president Kersti Kaljulaidi nõunik Taavi Linnamäe ulatab oma abikäe erakonnale Eesti 200, et oma teadmisi ka nende hüveks rakendada.

Eesti 200 juhatuse liige Margus Tsahkna kirjutas sotsiaalmeedias, et Eesti 200 meeskond saab täiendust. «Taaviga (Taavi Linnamäe – toim) seob sarnane maailmatunnetus ning suur kott ühiselt söödud soola ja tegu oma valdkonna professionaaliga, kellest on kindlasti suur abi Eestile positiivse muutuse toomisel,» kirjutas Tsahkna.

President Kersti Kaljulaidi nõunik Taavi Linnamäe ütles Postimehele, et otsustas Eesti 200 abistada seetõttu, et tal jagub energiat ja soovi Eestit paremaks teha. «See on koht, kus neid ideid jagub ja maailmatunnetus nendega on suures ühisosas,» rääkis Linnamäe. Kuna ta tunneb Eesti 200st mitmeid inimesi ning koos on juba pikemat aega arutletud maailmas toimuva üle, sündiski ühel hetkel otsus.

Millega Linnamäe erakonnas tegelema hakkab? «See tuleb üheskoos läbi mõelda, millised rollid olema saavad. Õnneks on valimisteni natukene aega ka,» vastas ta ja lisas, et küllap ta jagab oma kogemusi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles