Elron lihtsustas rongis pileti eest tasumise võimalusi

Copy
Elroni piletimasin
Elroni piletimasin Foto: Elron

Nüüd saab Elroni rongis piletit soetada ka pangakaardiga otse piletimasinast ning see on 10 protsenti soodsam kui klienditeenindaja vahendusel ostetud pilet.

Piletiost tuleb teha kohe rongi sisenedes ning tasumiseks peab pangakaart võimaldama viipemakset. Mitmele inimesele piletit ostes tuleb jälgida, et summa ei ületaks 25 euro piiri.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul on reisijad mõne nädala jooksul uut võimalust kasutanud juba enam kui 20 000 korral.

Kui klient tasub piletimasinas pangakaardiga, siis tuleb sõiduõiguse kontrollimiseks esitada teenindajale sama kaart, millega pilet osteti. Kui maksmiseks kasutatakse füüsilise kaardi asemel telefonis olevat kaarti, siis tuleb teenindajale näidata kasutatud rakenduses toodud elektroonilise kaardi nelja viimast numbrit.

Piletimasinat ei saa kasutada juhul, kui tegemist on kaardiga, mis on ühtlasi ka ISIC-õpilaspilet. ISIC-kaartidel on ühiskaardi funktsionaalsus, mille alusel saavad näiteks tallinlased tasuta sõita. Kuna süsteem ei tea, kas konkreetsel juhul peaks kaarti käsitlema pangakaardi või ühiskaardina, siis on pangakaardi maksed nende kaartide puhul piletimasinas välja lülitatud. Sama on tehtud näiteks Tallinna linnatranspordis. ISIC- pangakaardi omanikud saavad pileti soetada klienditeenindajalt.

Endiselt saab piletimasinast sõiduõiguse soetada ka Elroni sõidukaardile laaditud raha eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles