TV3: Margus Leivo soovitab Laaril tööle naasmisega oodata

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Leivo.
Margus Leivo. Foto: Mihkel Maripuu

Kaks infarkti üle elanud poliitik Margus Leivo soovitab laupäeva õhtul insuldiga Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse (PERH) viidud kaitseminister Mart Laaril mitte tööle tagasi kiirustada.

«Ma loodan, et ta on varsti poliitikuna rivis tagasi, aga tahan öelda, et ärgu kiirustagu,» ütles Leivo «Seitsmestele uudistele». «Kui praegu haigus ta pikali pani, siis võtku seda puhkusemomenti täiega ja taastagu ennast korralikult.»

Endine siseminister ei oska anda retsepti, kuidas end hoida, eriti poliitikutele. «Mart Laarile head paranemist ja kõva vastupidamist. Julgen väita, et ta on väga heades kätes,» ütles Leivo, kes sarnaselt Laarile just PERHis oma infarktist toibus.

Erakonnaelu juba on selline, et hinge ja südamega aetud asjad langevad karmi kriitika alla ja kiitust ei tule kusagilt.

«Ma loodan, et paremad ajad on ees ja kunagi poliitiku igapäevane töö ja elukutse ei tapa tervist sellisena, nagu see täna on. Ma arvan, et Mart Laar ei ole oma praegu haigusega viimane ja lähitulevikus näeme neid näiteid veel, kus ühe või teise inimese tervis lihtsalt ei pea sellele pingele vastu,» rääkis Leivo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles