Valitsus suundub uuel nädalal kaheks päevaks Ida-Virumaale

BNS
Copy
Vabariigi Valitsus.
Vabariigi Valitsus. Foto: Peaminister Kaja Kallase ühismeediakonto

Järgmise nädala alguses suundub valitsus kaheks päevaks Ida-Virumaale, et kinnitada kohapeal riigi pühendumust piirkonna arengule ning üheminekule mitmekesisemale ja keskkonnasõbralikumale majandusele ning seal toimub väljasõiduistung ja pressikonverents.

Valitsuse visiit algab esmaspäeval kohtumisega kohaliku elu edendajatega Kiviõli seikluskeskuses, kus ministreid tervitab Lüganuse vallavanem Marja-Liisa Veiser. Keskpäevast algavad ministritel kahepoolsed kohtumised üle maakonna. Õhtul toimub peaminister Kaja Kallase ja Narva linnapea Katri Raigi vastuvõtt valitsuse liikmetele ja külalistele Narva Kunstiresidentuuris.

Teisipäeva ennelõunal algab valitsuse istung ja kabinetinõupidamine Narva Vaba Lava ruumides, millele järgneb pressikonverents 2. korruse Stuudiosaalis.

Esmaspäeval kohtuvad Kaja Kallas ja siseminister Kristian Jaani Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskuses Euroopa Komisjoni siseasjade voliniku Ylva Johanssoniga arutamaks olukorda Ukrainas ning liikmesriikide abistamist sõjapõgenike vastuvõtmisel ja nende toetamisel.

Kaja Kallas kohtub Ida-Virumaal veel ametiühingute esindajatega, tudengitega, külastab Sillamäe sadamat ja Aquaphori tehast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles