Michal: Putini-meelse Kirkorovi esinemine Tallinnas tuleb ära keelata (4)

BNS
Copy
Kristen Michal. FOTO: Remo Tõnismäe
Kristen Michal. FOTO: Remo Tõnismäe Foto: Remo Tõnismäe

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehe Kristen Michali sõnul peab linnavõim end kokku võtma ja mitte lubama Putini režiimi toetaval Filipp Kirkorovil esineda Tondiraba jäähallis, mis kuulub linnale.

«Filipp Kirkorov toetab Krimmi annekteerimist ja Ukraina vastu sõda alustanud Putini režiimi. Kui Tallinna linn lubab sellisel artistil endale kuuluvas asutuses kontserdi korraldada ja sealt kaudu tulu teenida, on see vastuolus Eesti rahva toetusega Ukrainale,» ütles Michal.

Ta märkis, et Tondiraba jäähallis toimuma pidanud Kirkorovi kontsert on juba kahel korral ära jäänud.

«Koroonakriisis pidime ka samamoodi signaali andma, et asjad liikuma saaks. Nüüd ootaks linnajuhtidelt venitamise asemel tegu, ja seda ilma kompensatsioonita Kirkorovi maaletoojale,» sõnab Michal.

Neljapäeval toimunud Tallinna linnavolikogu istungil esitas Reformierakonna fraktsioon linnapea Mihhail Kõlvartile arupärimise, et saada selgust, miks ei ole linn juba otsustanud tühistada Kirkorovi kontserti ning kas venimisega on seotud arutelu Keskerakonnaga liitunud kontserdikorraldaja ettepaneku üle maksta toimumata kontserdi eest kompensatsiooni Putini režiimi toetavale esinejale.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles