Pidulik vastuvõtt leidis aset nii Valgas kui Otepääl

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastuvõtt Valgas
Vastuvõtt Valgas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas peeti kolmapäeval toimunud kontsertaktuse ning Valga linnapea Kalev Härgi ja Valga linnavolikogu esimehe Külliki Siilaku vastuvõtuga meeles nii Eesti Vabariigi 94. sünnipäeva kui Säde seltsi asutamise 110. aastapäeva.

Stsenaariumisse kaasatud kollektiivid ei pidanud lava taga oma etteastet ootama, vaid said kõigest osa. Hoogne tegevus toimus lava kõigis paigus, saalis ja rõdul, vahel mitu tegevust paralleelseltki. Mäng oli toodud ka koorilauludesse ja lauljate keskele. Selle kõige eest oli hoolitsenud lavastaja Siiri Põldsaar, kel oli etenduses ka oma mänguline osa. Koore juhatasid saalist Sirje Päss, Reet Laanoja ja Siiri Põldsaar.

Neljapäeval leidsid aga Otepääl aset Eesti Vabariigi 94. sünnipäevale pühendatud kontsertaktus ning Valga maavanema Margus Lepiku ja Valgamaa omavalitsuste liidu esimehe Madis Grossi vastuvõtt.

Maavalitsuse avalike suhete juhi Kaja Mõtsa sõnul oli sel aastal üritsusest osavõtjaid rekordarv ning Otepääle tuli kohale üle 400 inimese. «Laiendasime oluliselt üritusele kutsutavate ringi ning sel aastal oli kutsutute hulgas lisaks diplomaatilisele korpusele, Riigikogu liikmetele ja omavalitsusjuhtidele ka põllumehi, kultuuritegelasi ja kogukondade esindajaid,» sõnas Mõts.

Muusikalise poole sisustasid üritusel Otepää gümnaasiumi lauluneiud ja Gerli Padar. Rahval oli võimalus tantsida ansambli Sleepwalkers saatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles