Reformierakonna uus peasekretär on Timo Suslov (1)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Timo Suslov, riigikogu liige (RE)
Timo Suslov, riigikogu liige (RE) Foto: Madis Veltman

Reformierakonna juhatus võttis täna teadmiseks peasekretär Erkki Keldo soovi ametist lahkuda ja nimetas peasekretäriks riigikogu liikme Timo Suslovi.

Erakonna esimees Kaja Kallas tänas Keldot kolme ja poole aasta töö eest erakonna peasekretärina ja soovis uuele peasekretärile ametis palju jõudu.

Keldo lubas jätkata tööd erakonna riigikogu fraktsiooni aseesimehena, panustada riigikogu valimiste kampaaniasse ning valimistel kandideerida. 

Uueks peasekretäriks nimetatud Suslov ütles, et talle tuleb kasuks juhtimiskogemus politseis ja Keila linnavalitsuses. «Peasekretärina saan panustada organisatsiooni käekäiku veel tugevamalt kui seni. Väljakutse teeb eriti huvitavaks eesootav valimisperiood. Eesmärgiks on viia Reformierakond tugeva meeskonnana riigikogu valimistele ja need taas võita.»

Suslov on riigikogu liige alates 2020. aasta jaanuarist. Ta on töötanud Keila abilinnapeana ja juhtinud erakonna Keila piirkonda. Keldo töötas Reformierakonna peasekretärina kolm ja pool aastat alates novembrist 2018.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles