Maijooks muudab Pirital bussiliiklust

BNS
Copy
Maijooks.
Maijooks. Foto: Tairo Lutter

Laupäeval toimuv LHV Maijooks toob Tallinnas Pirital muudatusi bussiliikluses ning osa Maarjamäe tänavaid on ajutiselt suletud.

«Laupäeval kella 11.30 kuni 14.30 toimub Pirital LHV Maijooks, mistõttu muutuvad busside sõiduteed ja -graafikud ning peatused. Liinidel number 1A, 5, 8, 34A ja 38 muutuvad linnast väljuval suunal Pirita teel olevate peatuste asukohad. Ajutiselt on suletud Kose tee lõik Pirita tee ja Rummu tee vahel ning liinide number 5 ja 6 marsruut muutub mõlemal sõidusuunal,» ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Muudetud liikluskorraldus kehtib võistluste ajal ja kestab kolm tundi ning sel ajal sõidavad bussid number 1A, 5, 6, 8, 34A ja 38 vaba sõidugraafiku järgi.

«Mõistame, et spordivõistlused tekitavad ebamugavusi piirkonna elanikele ja teistele sealkandis liiklejatele, kuid loodame linlaste mõistvale suhtumisele. Palume kõigil liiklejail hoolikalt jälgida liiklusinfot ja järgida ajutisi liiklusmärke ning võimaluse korral võistluste ajal piirkonda vältida. Palume vabandust ebamugavuste pärast,» sõnas Liinat.

Ürituseaegset liiklust korraldavad litsentseeritud reguleerijad. Elanikud, operatiivautod ja kohalike asutuste sõidukid lastakse läbi olenevalt reguleerijate hinnatud olukorrast ja nende märguannete järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles