Kolme inimest rünnanud naine peeti kinni (9)

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Fotod ründajast.
Fotod ründajast. Foto: PPA

Kolmapäeval kella 16.15 paiku toimus vahejuhtum Rahumäe rongipeatuses, kus vene keelt kõnelev naine ründas noort ema ja tema 3-aastast last. Pärast juhtumit läks naine kell 16.25 väljuvale rongile, kus ründas veel üht inimest. Pühapäeval teatas politsei, et naine peeti kinni.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju jaoskonna juhtivuurija Pille Vilu sõnas, et naine lähenes Rahumäe rongipeatuses naisele, kes ootas oma 3-aastase lapsega rongi ning tõukas naise perroonilt alla. «Õnneks ei saabunud samal ajal peatusesse rongi,» nentis Vilu.

Alla tõugatud naine võttis oma lapse ja soovis ründajast eemale kõndida, kuid ründaja järgnes ja lõi naist näkku. Pärast esimest rünnakut läks naine kell 16.25 väljuvale rongile, mis sõitis Balti jaama poole. Rongis lõi ta veel ühte vanemaealist naist, teatas politsei.

«Naine, kes teisi ründas, on tuvastatud ja politsei pidas ta esialgu 48 tunniks kinni. Edasine selgub menetluse käigus,» vahendas PPA.

Fotod ründajast rongis.
Fotod ründajast rongis. Foto: PPA

Pealtnägijad ei reageerinud

Kolmapäeval kirjutas naisterahvas ühismeedias, et oli Rahumäe rongipeatuses oma 3-aastase lapsega seisnud mõne minuti, kui nägi kaugelt tulemas ebaadekvaatsena tundunud naist. 

«Antud naine astus meie ette ja rääkis meiega arusaamatult vene keeles. Vastasin viisakalt, et vabandust, ma tõesti ei saa aru. Ma jõudsin vist vaid selja korraks keerata, kui ta mu perroonilt alla lükkas,» kirjutas naine. 

Naine lisas, et ehkki ta lükati rongirööbastele jõuga, jäi ta püsti. «Ta hakkas karjuma veel kõvemini ja vehkis mu 3-aastase lapse ees. Suutsin ennast upitada perrooni ääreni ja haarasin lapse sülle, et joosta vastasperroonile,» kirjutas naine, lisades, et ebaadekvaatsena tundunud naine tuli tema kannul ning lõi teda. 

Naist kummastas, et inimesed, kes rongi ootasid, vaatasid kõike pealt ning ei reageerinud. «Vastassuunast tuli rong ja psühhopaat astus rongile. Meie jäime oma rongi ootama ja nutsime nii nagu jaksasime.»

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles