Tanel Kiik: mulle teadaolevalt meil jätkub koalitsioonis töö (3)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Tervise- ja tööminister Tanel Kiik (pildil)
Tervise- ja tööminister Tanel Kiik (pildil) Foto: Mihkel Maripuu

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik (KE)  ütles töötervishoiu ja tööohutuse seaduse ning töölepingu seaduse muutmise seaduse eelnõu esimesel lugemisel, et tema teada valitsuskoalitsioonis töö jätkub. 

«Ma arvan, et hea oleks, kui need seadusmuudatused võetakse vastu käesoleva parlamendikoosseisu ajal ja seda sõltumata sellest, kes on koalitsioonis ja kes opositsioonis. Need on mõistlikud ettepanekud, aitavad töötervishoidu ja tööohutust töökohtadel parandada,» lausus Tanel Kiik.

«Mina kindlasti toetan neid nii tervise- ja tööministrina kui mis tahes võimalikes muudes väljakutsetes, mide te mulle lahkesti pakute. Aga mulle teadaolevalt meil praegu jätkub käesoleva koalitsiooni töö ja loomulikult sellised suured muudatused on siiski olulised ka opositsiooniga läbi rääkida, sõltumata sellest, kes opositsiooni parasjagu moodustavad. Seetõttu me siin parlamendisaalis hetkel debatti peame,» lausus Kiik. 

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus otsustas täna võtta tagasi erakonna liikmete allkirjad lastetoetuste tõstmise eelnõult, kuna nende hinnangul pannakse selle kattevarjus paika uut valitsust. 

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juht Lauri Läänemets ütles, et erakonna juhatus on seisukohal, et allkirjad tuleb tagasi võtta, kuna viimastel päevadel on saadud kinnitust, et lastetoetuste eelnõu kattevarjus plaanivad Keskerakond, Isamaa ja EKRE kukutada praeguse valitsuse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles