Pärnu Lahe Koha kalafestival: kalasõprade kohtumispaik Pärnus

Copy
Foto: Fishing Village Estonia – Kaluriküla

Pärnu Lahe Koha kalafestival on kohtumine kõikide kalasõpradega. Sulle kas meeldib püüda kala, sa armastad seda süüa või soovid saada juurde uusi kalastuskogemusi. See on Pärnu Lahe Koha kalastusvõistlusest välja kasvanud sündmus, kus pühendatakse kaks päeva kalale ja aktiivsetele tegevustele vee peal. Tegevusi jätkub tervele perele.

Fishing Village Estonia – Kaluriküla on kalafestivali korraldamiseks just õige paik. Sadamakohvikust saab häid kalaroogi, sadamast saab rentida kõiksugu veesõidukeid ja algajad saavad rentida kogu püügiks vajaliku kalastusvarustuse.

Pärnu Lahe Koha kalafest algab trollingu võistlusega, kus osalejad kogunevad juba hommikul, et veeta üks hasarti tekitav püügipäev. Avatud on mere- ja kalaturg, õpitoad, toimuvad aktiivsed tegevused lastele ja Sadamakohvik kostitab hõrkude kodumaiste metsikute kalaroogadega.

Toimuvad koolitused, mis on mõeldud kalastajatele ja noortele, kes alles alustavad harrastusliku kalapüügiga. Ehk kui tunned, et võiks teadmisi kalapüügi valdkonnas täiendada, siis see on õige koht. Siin jagavad teadmisi oma ala parimad ja kuulamist jagub ka kogenud kalastajatele.

Kohtad juba tegutsevaid kalastusgiide ja landimeistreid üle Eesti, kes meelsasti näpunäiteid jagavad. Õhtust muusikaelamust pakub Ott Lepland Bänd oma parima repertuaariga Sadamakohvikus, kus baari kommuun täidab klaasid meelepärasega.

Pärnu Lahe Koha kalafest Fishing Village Estonia – Kalurikülas 16.–17. juuli.

Asume Pärnu kesklinnast viieminutilise autosõidu kaugusel Sauga jõe kaldal.

Tulla saad jalgrattaga, autoga või mööda vett paadiga otse sadamasse.

Kaluriküla sadamas on olemas parkla ja slipp aluste veeskamiseks.

Kesklinnast sõidutab sinu seltskonna kohale veetakso Kuha. Kuha on kaunis klassikaline 1963. aastal valmistatud puidust laev, mis sel suvel esimest korda pakub Pärnus veetakso teenust, sõites otse Kaluriküla sadamasse, kogu hooaja ulatuses.

Kaluriküla meeskond ootab sind külla!

Võta kaasa ilmastikule vastav riietus õhtutundideks, sääsetõrjevahend ja hea tuju.

Uus-Sauga 62, Pärnu (lennuvälja vastas, Sauga jõe kaldal)

Täpsem programm on veel täienemisel, hoia silm peal kodulehel või facebookis.

Registreeri enda meeskond kalastusvõistlusele siit.

Ott Lepland Bändi kontserdi piletid leiad siit.

Copy
Tagasi üles