Skandaalne Anna-Maria Galojan Playboy kaanel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan 2009. aasta veebruari Playboy kaanel
Anna-Maria Galojan 2009. aasta veebruari Playboy kaanel Foto: Playboy Eesti

Täna üle Eesti poelettidele jõudva Playboy veebruarinumbri kaanel lööb laineid skandaalne politoloog Anna-Maria Galojan.



Anna-Maria seksikas pildiseeria on täispikalt nauditav ka Playboy veebiküljel www.playboy.ee. Lisaks on tänasest veebis ja need pildid, mis trükivalgust ei näinud.

Noore ja kauni armeenia-eesti verd Galojani paljastav pildiseeria võeti üles Pärnus, luksuslikus Ammende villas. Intervjuus Playboyle räägib kaanestaar sellest, millised mehed talle pinget pakuvad ning et talle oli enda alasti võtmisel eeskujuks Barack Obama.

Playboy usutleb ta tuntud teadmameest Vormsi Ennu, kes meenutab, et inimene saab õigupoolest elus hakkama õige vähesega, et olla õnnelik.

Põhjaliku intervjuu Playboyle andis maailma ekstravagantseim ärimees, Virgin Groupi omanik Richard Branson, kes on võtnud järgmiseks sihiks kosmose vallutamise.

Kuu kaunitar on seksikas slovakitar Alexandra Kotvanova, kelle lustakas fotoseeria «Alasti õde» on üles võetud haiglas. Tema protseduuride tuppa tilguti alla ihkaks pääseda iga mees.

Ka veebruari Playboy kolumn kutsub üles mõtlema tegelike ja libaprobleemide üle. Kirjanik ja režissöör Kadri Kõusaar arutleb selle üle, kas eestlaste praegused mured on maailma mastaabis piisavalt tõsiselt võetavad.

Kirjanik Toomas Verrev võtab vaatluse alla mehe kalleima aarded – väikesed vilkad spermatosoidid.

Kui Egiptus on eestlastel nagu kodutanum ja Tais käiakse tihedamalt kui vanaema juures, siis uus eksootiline reisisiht on Siber, mille magnetiks Baikali järv, puitarhitektuur ja külmakraadid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles