Pärnus esmakordselt viib elamuste külla lõbusõidulaev Kuha

Copy
Foto: Fishing Village Estonia – Kaluriküla

Juba iidsetest aegadest on Pärnu olnud jõe- ja merelinn. Meri ja jõestik on Pärnu rahvast toitnud rikkalike kalavarudega, veeteed on aidanud suhelda muu maailmaga ja toonud koju kaugeid lähedasi. Vetel hiiliv varahommikune sudu ja õhtused jõele peegeldavad päikeseloojangud pakuvad kohalikele silmailu ja südamerahu.

 

Nüüd jagame rõõmuga oma jõgedel olevat elamust kõikide soovijatega. Lõbusõidulaev KUHA jõudis Pärnusse selleks, et pakkuda elamussõitu Pärnu kesklinnast otse Fishing Village Kalurikülla, mis asub Sauga jõekaldal ja pakub meelelahutust siia saabujatele. Külaelule kohaselt käib siin kõik veidi omas rütmis. See on Pärnu kala- ja veeelu armastajate kohtumispaik. Sadamakohvik pakub Pärnu parimat kalavalikut ja kostitab ka muu toidu armastajaid. Lastega tulijaid ootab mänguala, kus Sadamakohviku ooteajal lõbusalt mängida.

Wild West Shooting Gallery on nendele, kes soovivad ehtsa kauboi moodi täpsust lasta. Esindatud on ka Robbin Hood stiil, kus vibulasketiirus on võimalik vibunooli lennutada.

Kaluriküla on koht, kuhu võib tulla kaks kätt taskus kalale. Tulles kesklinnast veetaksoga, saate kohapealt laenutada kogu varustuse sadamakailt õngitsemiseks. See võib olla ka esimene kalapüügi kogemus, sest kohapealne külarahvas juhendab püügil. KUHA sõidutab soovijaid igapäevaselt, Pärnu Vallikäärust. Sõiduks broneeri oa seltkonnale koht siit.

Veetakso võib olla üks viis, kuidas alustada kesklinnast endale olulist sündmust. Olgu selleks pulma aastapäev, sünnipäev, sõpruskondade kohtumine, klassikokkutulek või meeskonna üritus. Kaluriküla rahvas loob elamusi nii väikestele peresündmustele kui ettevõtete suvepäevadeks. Kohapeal saab korraldada meeskonnamänge, luua meeleolukas õhtu erilises Kakuam saunakompleksis, teha kunstilisi tegevusi ja palju muud. Seltskondade tegevuste planeerimiseks võta külarahvaga ühendust siit.

Teid tervitab Pärnu suvi ja kaluriküla perekond!

Jälgi Kalurikülas toimuvat facebookis

Copy
Tagasi üles