Michal Liinatist: sama moodi jätkates ei tule teistmoodi tulemust (5)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Tõnis Liinat.

Urban cows, urban cattle.
FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Tõnis Liinat. Urban cows, urban cattle. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest

Niikaua, kui Tallinnas pole reaalselt toimivat kontrollsüsteemi ja kultuurimuutust, ei kao kuskile ka regulaarsed krimiuudised Tallinna linnavõimu tegemistest, kirjutas linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Kristen Michal sotsiaalmeedias.

«Elu Tallinnas. Taas üks Keskerakonna kõrge ametimees kinni peetud. Süütu kuni kohtuotsuseni. Keskerakondlased ei tea midagi. Linnaosavalitsuses oli tavaline tööpäev. Uudis täieneb. Kõik need laused korduvad uudistes. Nii nagu korduvad homme ka laused: Keskerakond pole muutunud. Keskerakond seisab otsustavalt korruptsiooni vastu. Tallinna linnapea ennetab korruptsiooni,» kirjutas Michal.

«Asi on siiski tegelikkuses lihtsam. Samamoodi edasi tehes ei tule teistmoodi tulemust. Kui pole reaalselt toimuvat kontrollsüsteemi ja kultuurimuutust, ei muutu ka regulaarsed krimiuudised pealinnast,» lisas ta.

«Kala mädanevat peast. Kust hakkab linn mädanema? Eestikeelset haridust tõrjuvast, viletsa kommunaaljuhtimissüsteemi omade poistega mehitanud linnapeast? Arvan, et just sealt. Sotsiaaldemokraadid, eriti Jevgeni Ossinovski peaks endalt küsima, mitu sellist juhtumit veel enne kulub, kui valijad neid sama probleemi osaks tunnistavad,» arvas Michal.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles