AirBaltic jättis Eesti tüdrukud lennult maha ja kaheks päevaks omapäi (3)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
AirBaltic kinnitas, et käivitas juhtumi pärast sisejuurdluse ning koostööd tehakse eri osakondadega. Muud selgitust Eesti tüdrukud lennust mahajätmise kohta ei saanud. 
AirBaltic kinnitas, et käivitas juhtumi pärast sisejuurdluse ning koostööd tehakse eri osakondadega. Muud selgitust Eesti tüdrukud lennust mahajätmise kohta ei saanud. Foto: Darius Mataitis/SCANPIX BALTICS

Kuus tüdrukut vanuses 18–21 jäeti Stockholm–Tallinn otselennult maha ning Eestis ootavate kohustuste ees olid neiud sunnitud kojureisi ise korraldama.

Seda, miks lennufirma just teineteisele võõrad tüdrukud ülebroneeritud lennult maha jättis ja vabatahtlikke loobujaid kasvõi ümberistujate seast ei otsinud, ei tea pingerohke seikluse läbi elanud neiud siiani.

«Kõigepealt lend hilines umbes kaks tundi. Kui ma hakkasin pardakaarti registreerima, siis öeldi, et on kohaprobleem ja mind jäeti kõrvaljärjekorda ootama,» kirjeldas oma kogemust Rootsis kontserdil käinud 20-aastane Demi Kruusmann, kes pidi laupäevaks Eestisse tagasi jõudma, et Hiiumaa väljaande toimetuses praktikandina tööd alustada. Sinna õigeks ajaks ta ei jõudnudki.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles