ÜLEVAADE ⟩ Kes on valitsuse uued näod? (3)

Margus Paaliste
, ajakirjanik
Copy
Isamaa erakond tegi teatavaks oma ministrikandidaadid. Nii Lea Danilson-Järg (keskel) kui ka Kristjan Järvan astuvad ministriametisse esmakordselt.
Isamaa erakond tegi teatavaks oma ministrikandidaadid. Nii Lea Danilson-Järg (keskel) kui ka Kristjan Järvan astuvad ministriametisse esmakordselt. Foto: Kermo Benrot

Loodav kolmikliit avaldas täna oma ministrikandidaadid. Kui Reformierakonna ainsa vangerdusena soovitakse valitsusse tuua kogenud poliitik Hanno Pevkur, siis nii Isamaa kui ka sotsiaaldemokraatide ridades näeb mitmeid uusi nägusid. Kellega on tegemist?

Isamaa viiest ministrikohast kolm täidetakse tuttavate nimedega: Urmas Reinsalust saab välisminister, haridus- ja teadusministriks Tõnis Lukas, riigihalduseministriks astub Riina Solman.

Kes on aga varasema poliitilise kogemuseta Lea Danilson-Järg ning Kristjan Järvan? Isamaa erakonna esimees Helir-Valdor Seeder sõnas pressiteate vahendusel, et Danilson-Järg ning Järvan on eelkõige tugevad isiksused, kes toovad poliitikasse värskust ja uudsust oma kogemuse ja teadmistega poliitika kujundamiseks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles