Meeskonnaüritus olgu lõbus ja miks mitte ühiselt keskkonda panustav

Copy
Meeskonnaüritus olgu lõbus ja miks mitte ühiselt keskkonda panustav
Meeskonnaüritus olgu lõbus ja miks mitte ühiselt keskkonda panustav Foto: Fishing Village Estonia – Kaluriküla

Elame ajastul, kus kiirus, kohanemine, üksi töötamine ja produktiivsus on igapäevased märksõnad. Vähe on eluolu andnud viimastel aastatel aega ja võimalusi südamest kolleegidega koos naerda, tähistada ja möödunule tagasi vaadata. See ajastus on õpetanud meid ka spontaanselt inimesi kokku kutsuma, et midagi uut koos kogeda.

 

Kaluriküla meeskond on järjestanud lõbusad ja enim kiidetud meeskonna tegevused:

  • Parveehitus - ühine parve ehitus “käesolevatest vahenditest”, millele järgneb ralli jõel.

  • Pime jalgpall - meeleolukas jalgpalli võistlus, kus libedal alal läbi pudelitopside vaadates tuleb saavutada parimaid tulemusi.

  • Prügipüük - paadist prügi õngitsemine kahva, magnetite ja haaratsitega. Iga prügipüügis osaleva paatkonna eest kingib ürituskorraldaja koostöös RMK Põlula Kalakasvatuskeskusega tagasi jõele 2 noorkala - siia ja lõhe. Kingid loodusele puhtust ja tagasi uue elu.

  • Tõeline kauboi õhkrelvaturniir või noolte lennutamine vibulasketiirus - siin selgub meeskonna kõige täpsema silmaga kolleeg.

  • Kalapüügivõistlus - sõltumata sellest, kas omad kalastuskogemust, saab siin koos instruktori ja varustusega igaüks elamuse osaliseks.

  • Kajakimatk Sauga jõel - naudi lihtsalt olemist looduskaunil jõel koos parimate tiimikaaslastega.

Kaluriküla on puhkekeskus Sauga jõe kaldal, mis asub vaid 5 minuti kaugusel Pärnu keskklinnast. Meeskonnaüritust korraldades saad kõik vajaliku ühest kohast. Kaugematele tulijatele majutus, hõrgud toidukorrad ja kihisevad kokteilid Sadamakohvikust ja lõbusad meeskonna tegevused õhtujuhi saatel.

Ühised väljasõidud ja tegevused kasvatavad elukestvaid häid suhteid kolleegide vahel ja annavad energiat uuteks ühisteks eesmärkideks.

Vaata lisaks ja küsi personaalset pakkumis Kaluriküla meeskonnast SIIT

Copy
Tagasi üles