MINISTRI NÄRVIPROOV ⟩ Riigihalduse minister Riina Solman: mina ei ole Raigiga tülli läinud, aga mõistan ka tema olukorda

Marek Strandberg
, teaduse- ja tehnikatoimetuse juhataja
Copy
Riigihalduse ministri Riina Solmani sõnul on eesmärk, et riik oleks olemas igas piirkonnas, ka äärealadel. «See on ju julgeoleku küsimus, sest kes siis veel kui mitte kohalik elanik märkab, kui piiri ääres toimub mingi liikumine.»
Riigihalduse ministri Riina Solmani sõnul on eesmärk, et riik oleks olemas igas piirkonnas, ka äärealadel. «See on ju julgeoleku küsimus, sest kes siis veel kui mitte kohalik elanik märkab, kui piiri ääres toimub mingi liikumine.» Foto: Madis Veltman

Praegune amet on justkui järgmine aste sellele, mida varem sai tehtud rahvastikuministrina, leiab vastne riigihalduse minister Riina Solman (Isamaa) oma uute tööülesannete kohta.

Mis on need kaks olulist asja, millega riigihalduse ministrina järgmiste valimisteni jäänud üsna nappide kuudega plaanite toime tulla?

Need on kahtlemata kohalike omavalitsuste poliitika, regionaalpoliitika ja riigihalduse poole pealt teemad, mis puudutavad riigihankeid, riigimaju või ehk riigi haldamist laiemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles