Vähi ja mereanni gurmee õhtusöök suvises Pärnus

Copy
Foto: Fishing Village Estonia – Kaluriküla

Eesti siseveekogudes peidab end üks imeline aare, mis on väidetavalt peibutanud eestlasi juba 15. sajandist alates. Jõevähi hõrk liha paitab pehmelt meie maitsemeeli ning naudingurohked road ja hea seltskond põimuvad sumedal suveõhtul kokku peenekoeliseks mälestuste kangaks.

Mereanni ja vähigurmee pidustust saad nautida looduskaunis Sadamakohvikus Sauga jõe kaldal Pärnus. Seal Kaluriküla hoovis grillitakse homaare ja kammkarpe, suitsutatakse krevette, pakutakse värskeid austreid ja keedetakse pajas vähke. Klaasikese kihiseva või võrratute kokteilide saatel saab sellest unustamatu maitseelamus. Õhtusöögi kõrvale räägitakse jõevähi söömisest ja lõkkel asetsevast pajast saab igaüks enda osa. Õhtut jääb lõpetama DJ ja lounge muusika, siis on aeg nautida häid kokteile ja nautida vesipiipu jõekaldal.

Foto: Fishing Village Estonia – Kaluriküla

Kalurikülla tasub minna kogu perega, sest samal ajal kui vanemad võtavad aega, et nautida toitu, saavad lapsed rõõmsalt mängualal mängida ja õpitubades meisterdada. Kui võtad terve õhtupooliku tulemiseks, saab vahepeal kiigata veele SUP-lauaga, kajakiga, paadiga või lõbusõidulaeva Johannaga. Sadamakailt saab igaüks nautida kaunist loodust ja õngitseda kala - kogu vajalik varustus püügiks on kohapeal renditav.

Neile, kes vajavad vähipeole tulles ka öömaja, on võimalik broneerida endale majutus glamping pop-up telgis, Jõemajas, Kaluritoas või eksklusiivses Kakuami saunakompleksis. Telkimisalal saab peatuda ka oma telgiga või sõita kohale karavaniga.

Broneeri endale laud vähipeole 13.08.2022 või 20.08.2022 SIIT:

Jälgi Kaluriküla tegemisi facebookis.

Tulge kogu perega Fishing Village Estonia - Kaluriküla mereandide peole!

Copy
Tagasi üles