Võlgadest vabanenud rohelised üritavad puhtalt lehelt taasalustada (3)

BNS
Copy
Johanna Maria Tõugu
Johanna Maria Tõugu Foto: Laila Kaasik

Erakond Eestimaa Rohelised on enda kinnitusel likvideerinud kõik ostuvõlgnevused võlausaldajate ees ja pürgivad taas riigikokku.

Võlad pärinesid eeskätt roheliste viimasest aastast riigikogus, kui 2011. aasta parlamendivalimistel jäädi 3,8-protsendise valimistulemusega alla künnise. Võla suurus oli toona 25 000 eurot.

«Uue juhtkonna eesmärgiks on olnud tuua erakonda uus hingamine ja professionaalsus,» teatas roheliste kaasjuht Johanna Maria Tõugu BNS-ile. «Tänu toetajate abile saame me kevadistele riigikogu valimistele vastu minna sirge selja ja selge sihiga. Eesti vajab ja väärib rohelisi, kellele saab kindel olla.»

«Need vanad võlad, mis küll kõrvutatuna suurte erakondade võlgadega olid väikesed, hoidsid meie tegevust aastaid tagasi. Õnneks on see periood möödas. Julgustav on teada, et meisse usutakse ja meid toetatakse,» lisas roheliste kaasjuht Marko Kaasik.

Rohelised pürivad järgmisel aastal riigikokku, et teha Eestist tulevikku arvestav riik, kus au sees on keskkonnahoid, haridus ja kultuur ning kus keegi ei pea kartma vaesust ega kõrvalejäetust.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles