Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Vaata milliseid tooted eestlased erootikapoest ostavad

Must Panter
Copy
Foto: Shutterstock

Tuleb välja, et ostutrendid on hooajalised ka erootikapoes. Kui kevadise päikese tulekuga kaovad anaaltapid poeriiulilt nagu soojad saiad, siis suvel armastatakse pigem segaorgasme pakkuvaid tooteid. Must Panter erootikapood tutvustab eestlaste kõige armastatumaid suve sekslelusid. Vaata ja avasta ;)

Nr 1 Naiste lemmik

IBIZA KLIITORIT IMEV JA G-PUNKTIL VIBREERIV VIBRAATOR

Foto: Must Panter

Ibiza kliitorit imev ja g-punktil vibreeriv vibraator on üks võimsamaid turul. Ibiza kliitori stimulaator tekitab kliitoril rütmilisi vaakumeid 10 erineval tugevusel ja kiirusel, mis tekitab imemise tunde. Vibraator on diskreetne, elegantne ning ääretult käepärase disainiga. Ta on kaetud antibakteriaalse silikooniga, mis tundub naha vastus siidiselt siledana.

Ibiza kliitorit imev vibraator on varustatud g-punkti vibrokuuliga, mille saad tööle panna kas kliitori stimuleerijast eraldi või samal ajal. G-punkti vibraatoril on samuti 10 režiimi madalast nurrumisest tugevate mürinateni. Vallatu Ibiza on ideaalne abiline eelmänguks või üksinda hullamiseks. Ibiza teab, et kliitor on orgasminärvide meka ja naine võib saada mitu orgasmi: g-punktil ja kliitoril. Jah, need on kaks erinevat orgasmi. Eriti vapustav mõnulaine läbib keha, kui need mõnupunktid jõuavad orgasmini samaaegselt.

Nr 2 Naiste lemmik- tupelihased trimmi ja orgasmid võimsamaks

YONI MUNADE KOMPLEKT

Foto: Must Panter

Yoni munade komplekt toob sinu ellu kolme erineva kristalli väe. Komplektis on kolmes suurusused yoni muna: S, M ja L suurus. Yoni munad on 100% looduslikust kvartsist ja saabuvad sinuni kaunis hoiukotis. Sertifitseeritud.

  • Suurus L: jade (umbes 5 x 3.5 cm)

  • Suurus M: obsidiaan (4 x 3 cm)

  • Suurus S: roosa kvarts (3 x 2.5 cm)

Nr 3 Naiste lemmik

IBIZA PÖÖRLEV JÄNKUVIBRAATOR

Foto: Must Panter

Ibiza pöörlev jänkuvibraator on võrratu. Ta teeb naisega kõike seda, mida suudaks ainult Super Man isiklikult. Vibraator pöörleb, vibreerib ja suristab kliitoril. Ibiza sees olevad pärlid stimuleerivad kliitorit eriti mõnusalt. Naistel on 2 tüüpi orgasme: kliitoril ja g-punktil. Ibiza teab seda ja stimuleerib kõiki mõnunärve korraga. Vibraatoril on 6 pöörlemise kiirust ja 12 erinevat mustrit. Kokku rohkem kombinatsioone, kui unistadagi oskad.

Nr 1 Meeste lemmik

VIGGO IMEV,VIBREERIV JA TÕUKAV MASTURBAATOR

Foto: Must Panter

Viggo masturbaatoril on 3 naudingute funktsiooni, mis ei jäta ühtegi meest külmaks: imev, vibreeriv ja tõukav. Need on parimad omadused, mis ühel masturbaatoril olla saavad. Viggo masturbaatori disain on diskreetne ja klassikaline.

Masturbaatori seest leiate pehme TPE-ümbrise ülirealistlike naudingute jaoks ja tekstuurse tunneli autentse kogemuse jaoks. Saate nautida ei midagi enamat ega vähemat kui 3 funktsiooni, mis kõik erinevad üksteisest, kuid kõik on loodud teie naudinguks.Üles-alla tõukefunktsioon: võite seda nimetada, kuidas soovite, kuid see on funktsioon, millega te Viggosse armute. See funktsioon paneb varruka üles ja alla liikuma, kuid te arvate, et see on midagi, mida olete varem näinud, kuid tänu kahekordse varruka süsteemile on see maailmaväline kogemus.

Nr 2 Meeste lemmik

OHMAMA TÕUKAV JA VIBREERIV MASTURBAATOR

Foto: Must Panter

Ohmama tõukav ja vibreeriv masturbaator teeb mehe peenisega kõike mõnusat: tema suu järgi disainitud sisemus võtab peenise enda embusesse ja suristab selle korralikult läbi. Lülita sisse masturbaatori tõukamise režiim ja sule silmad… sinu peenis on justkui imekauni naise suus, kes edasi-tagasi oma meelal suul käia laseb. Masturbaatori ava on veniv ja sobib igat mõõtu peenisega. Tänu oma 2,5cm diameetriga avale tagab masturbaator tiheda tunde iga kord. Masturbaatori sisenemissügavus on 7,5cm… mida on rohkem, kui enamus naisi suudab pakkuda. Ohmama masturbaatoriga saad kasutada mõlemaid funktsioone koos või eraldi, vastavalt oma meeleolule. Kanna peenisele veebaasil valmistatud libestit ning naudi.

Nr 3 Meeste lemmik

PEARL TRAINER MASTURBAATOR

Foto: Must Panter

Pearl Trainer on realistliku disaini ja tekstuuriga masturbaator. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Pearl’i autentse tundega sisemus kohandub igat mõõtu peenisega.

Ergonoomiline käepide pakub mugavat haaret. Tänu välisele viimistlusele ja sisemistele tekstuuritele, mis naise kuju täiuslikult reprodutseerivad, saate nautida tõelise vahekorra tunnet, kogedes intensiivseid orgasme. Toode on veekindel, ideaalne selleks, et lasta end vees võrgutada.

Nr 1 Paaride lemmik

SATISFYER PARTNER BOX KOMPLEKT 2

Foto: Must Panter

Satisfyer Partner Box 2 komplekt vürtsitab paarisuhet. Naise kõik 8000 mõnunärvi saavad võrratu naudingu osaliseks. Komplektist leiad kliitorit stimuleeriva, vibreeriva peeniserõnga Royal One ja Double Joy sinu ja tema vibraatori. Luksuslikus kinkekarbis vibraatorid pakuvad vaheldust, mida ei saa üheski suhtes olla liiga palju. Juhi vibraatoreid äppist kasvõi maailma teisest otsast. Kui tahad aga käed külge panna, siis vaheta mõnu režiime otse tootel asuvatest nuppudest.

Nr 2 Paaride lemmik

IHA JA MÕNU POMM NAISELE

Foto: Must Panter

Iha ja Mõnu Pomm naisele komplektist leiad vallatud abivahendid temakese libiido tõstmiseks ja orgasmilisteks naudinguteks. Teadupärast on just naised need, kes vajavad seksi lainele saamiseks rohkem turgutamist. Komplektis on kõik abivahendid mehele, et oma naine seitsmendasse taevasse viia: orgasmikreem, vibraator, iha tekitavad nätsud ja libesti.

Nr 3 Paaride lemmik

VALLATU ÖÖ KOMPLEKT

Foto: Must Panter

Vallatu ÖÖ komplekt lisab särtsu ja kütab kirgi. Komplektis on Coquette kliitoril vibreeriv peeniserõngas ning Horny Jar kliitori orgasmikreem. Kanna orgasmikreem temakese kliitorile ning masseeri. Temakese mahlad hakkavad jooksma, ta tunneb erutust… Seejärel aseta Coquette peeniserõngas peale ning lülita sisse. Ta on valmis ja ootab seda, mis edasi juhtuma hakkab.

Leia sinagi endale uus suvine vallatus Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt üle kogu Eesti.

Vallatuid naudinguid

Must Panter

Copy
Tagasi üles