MINISTRI NÄRVIPROOV ⟩ Kaitseminister Hanno Pevkur: ei saa öelda, et me polnud Kalle Laaneti tööga rahul (2)

Meelis Oidsalu
, Fookuse Võimu ja julgeoleku toimetaja
Copy
Kaitseminister Hanno Pevkur leiab, et püsikuludeks ei tohi laenu teha, aga teatud investeeringute tegemiseks on laenukomponent eelarvetuludes igati tavapärane.
Kaitseminister Hanno Pevkur leiab, et püsikuludeks ei tohi laenu teha, aga teatud investeeringute tegemiseks on laenukomponent eelarvetuludes igati tavapärane. Foto: Kermo Benrot

Vastne kaitseminister Hanno Pevkur (Reformierakond) ütles, et on seadnud eesmärgiks keskmaa õhutõrje soetamise, suurtükiväe tugevdamise ning kaitseväe harjutusväljade suurendamise ja muu taristu rajamise liitlaste õppuste võõrustamiseks. Muuhulgas on kaitseministril plaanis viia valitsusse Ukraina sõjalise abistamise täiendavad ettepanekud.

Alustuseks öelge palun, miks oli Reformierakonnal vaja nii kriitilisel ajal ministriametis välja vahetada Kalle Laanet (Reformierakond)? Miks teie erakond tema tööga rahul ei olnud?

Ei saa öelda, et me polnud Laaneti tööga rahul. Kui valitsus vahetub, siis peab iga minister arvestama, et vahetus võib tulla. See oli peaministri otsus, väga raske on tema mõtteid lugeda, miks vahetus tuli. Minu ülesanne on teha praeguses olukorras seda tööd nii hästi, kui oskan.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles