Võta elu pehmelt ja mugavalt!

Copy
Foto: Pušku-Pušku

Need mõnusad hetked, kus istume mugaval kott-toolil ning unistame või jagame oma päevamuljeid lähedastega, muudavad elu rõõmsamaks. Sellest ideest inspireerituna on Baltikumi suurim kott-toolide tootja Pušku-Pušku kelle valikus on üle 1500 erineva kott-tooli variatsiooni, mis on mõeldud just tänapäevastele inimestele, kes otsivad uusi kujundusideid ja unikaalsust igas detailis.

Kaasaegseid kodusid on raske ette kujutada ilma moodsate sisustuselementideta – kott-toolideta, mida kõnekeeles nimetatakse ka istumispatjadeks. Lühikese aja jooksul on need vallutanud mitte ainult elamispinnad, vaid ka avalikud ruumid nagu restoranid, ootesaalid, trendikad loungeid ja palju muud.

Lastele ja noortele mõeldud kott-mööbel on disainitud nii, et kott-tooli oleks mugav pesta ja käsitleda. Kotte on erineva kõrgusega, pirnikujulisi, mis on käepidemete tõttu eriti mugavad ja võimaldavad seda pehmet ja praktilist lastetoa mööblit hõlpsalt tõsta.

Foto: Pušku-Pušku

Mudilastele mõeldud kott-toolides on tore istuda kui boss, sõpradega hullata, raamatut lugeda või mängu mängida. Need ismtekotid on kujundatud käepidemetega, nii et neid on lapsel lihtne erinevatesse mängualadesse kanda. Samuti pole need kõrged, sobides lastele lauaks või suurepäraseks filmide vaatamiseks kohaks!

Foto: Pušku-Pušku

Kõige populaarsemad ja armastatumad istmekotid elutuppa ja kontorisse on tugitoolid, näiteks L-kujulised või lamamistooli meenutavad. Sinna sobivad hästi ka kolmnurksed ja tooli moodi istmed. Teine võimalus on kahekohalised diivanid kuhu paarikaupa on mõnus ennast istuma sättida. Leidub mudeleid, mida on võimalik kasutada ka lauana ja mis on toredaks alternatiiviks tavapärasele tumbale.

Foto: Pušku-Pušku

Polüesterkangast kott-toolid hülgavad vett ning sobivad ideaalselt õues kasutamiseks. Õue sobiva kott-mööbli valikul tasub jälgida, et tegu oleks kunstnahast või vetthülgavast ja niiskuskindlast polüesterkangast.

Nahast kott-tool on soovitatav valida neil, kellel on lemmikloomad. Nahka on lihtne puhastada ning selle külge ei kleepu loomakarvad.

Ideaalne kott-tool koosneb kahest tugevast kangast: elastsest sisemisest kotikangast, mis on täidetud graanulitega ja on kergesti kohanev kehakujuga ning vastupidavast välimisest kotikangast, mida saab vajadusel hõlpsasti eemaldada ja pesta.

Ühekordse kattega kott-mööbel on probleemne, sest kui välimine vooder peaks torkeaugu tõttu purunema lendab graanulitest kotitäidis üle terve maja laiali.

Pušku-Pušku kott-toolid on kahekordsed ning täidetud vahtpolüstüreeni graanulitega. Ideaalne on valida tulekindlad graanulid. Kottide valimisel on kvaliteedi näitajaks õmblused ja tõmblukud: õmblused olgu siledad, kahekordsed ja kangaservad kokku õmmeldud, kaitstes sellega kangast lagunemise eest ja tagades toote kvaliteedi pesemise ajal.

Copy
Tagasi üles