Väärt töökoht Tartus: Lidl värbab uue poe meeskonda

Lidl Eesti
Copy
Foto: Lidl Eesti OÜ

Märtsi alguses avas Lidl Eestis oma esimesed kaheksa kauplust ning peatselt on Lidli perega liitumas ka poed Jõhvis ja Tartu Lõunakeskuses. Lõunakeskuse pood on Tartus juba teine ning ootab oma meeskonnaga liituma särasilmseid ja entusiastlikke kolleege! Kui sa veel kahtled, kas liituda meie vahva seltskonnaga, siis loe, mida hindavad Lidlis töötamise juures Tartu Kalda tee 29 poejuhataja Peeter ja tema tiimiliikmed Maarika, Liisi ja Reesi.

  • Meil on kaasaegne ja puhas töökeskkond

    Lidli kauplused on uhiuued ja kasutusel on modernseimad töövahendid. „Töötasin varem tootmisettevõttes ja mind meelitas Lidlisse just see, et meil on siin kasutusel kõige moodsamad seadmed, mis muudavad nii töötajate kui ka klientide elu palju mugavamaks. Lisaks on meie poed alati puhtad ja seda olen ma märganud ka mujal maailmas Lidli kauplusi külastades,“ selgitas Maarika.

  • Sõbralikkus on kõige alus

„Hea koostöö saladus Lidlis on sõbralikkus,“ ütleb Kalda tee poetiim justkui ühest suust! Kõikides meie kauplustes teevad kõik kõike ja sama kehtib ka üksteise abistamise osas – üks kõigi ja kõik ühe eest, nagu musketärid!

  • Meil on kogenud ning mõistvad juhid

Kõik Lidli poejuhatajad ja piirkonnajuhid on läbinud põhjaliku väljaõppe välismaal, mille käigus on nad poetööd läbi ja lõhki tundma õppinud. Seeläbi saavad nad oma meeskondadele maksimaalselt toeks olla. Seda kinnitab ka Maarika: „Olles varasemalt töötanud Peetriga samas ettevõttes ning peale tema kutset Lidlis tööle asuda, võin kindla südamega öelda, et rahulikumat ja mõistvamat juhti kui Peeter on raske leida. Tean, et ka Lõunakeskuse poemeeskonda tervitab samade omadustega juht!“

  • Me oleme kui üks suur ja toetav perekond

Lidli Kalda tee poetiim kiidab palju ka toetavat õhkkonda. „Peale tööintervjuud jäi minusse kohe soe tunne, et minusse suhtutakse soojalt ja arvestatakse kui pereliikmega. Minu jaoks on äärmiselt oluline see, et kui mul on näiteks lapsega vaja arsti juures käia või juhtub midagi erakorralist, siis on alati leitud võimalus, et saaksin oma käigud tehtud,“ sõnas Liisi.

  • Meil on võimalik kiirelt karjääri teha

Meil Lidlis on palju erinevaid arengu- ja kasvuvõimalusi. Suures rahvusvahelises ettevõttes jõuavad peale hakkajad inimesed kaugele ja soovi korral on karjääriredelil edasiliikumise võimalused väga mitmekesised. Näiteks paari kuuga on poetöötajast vahetusevanemaks sirgunud ka Reesi. „Sinu panus ei jää tähelepanuta – see kajastub nii positiivses tagasisides kui ka palganumbris, sest meil on tasustatud iga tööminut,“ lisas Reesi.

Lidl, Kalda tee 29, Tartu
Lidl, Kalda tee 29, Tartu Foto: Lidl Eesti OÜ

Tule liitu sinagi meie Lidli perega ja teeme koos ajalugu avades uut Lidli Lõunakeskuse kauplust! Loe lähemalt tööst Lidlis meie karjäärilehel karjaar.lidl.ee ja kandideeri meie tiimi juba täna! Lisaks korraldame Tartu Kalda tee Lidlis ka infopäeva 9.08 ja 11.08, kus tutvustame lähemalt tööd ning näitame poe telgitaguseid. Loe ürituse kohta lisainfot SIIT.

Copy
Tagasi üles