Nüüd on nõmmekatel oma isiklikud maaklerid

Copy
Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Me valime mõningate teenuste osutajaid, nagu hambaarst, juuksur, lapsehoidja jms, väga hoolega. Lisaks kõrgele professionaalsusele ootame neilt seda seletamatut miskit, mis tekitab meis tunde, et teda võib usaldada. Sama lugu on maakleriga.

Professionaalsed kinnisvaramaaklerid teavad, et Nõmme miljööväärtus on mitmetahuline. Vanim kihistus Nõmme arhitektuuris on tsaariaegsed suvitusvillad ja pansionaadid. Romantilised suurte klaasverandade ja sageli ka tornikestega puithoonetest on mitmed säilitanud oma algupärase ilme. Parima osa Nõmme elamutest moodustavad elamud aastatest 1920-40, nende hulgas on nii eramuid kui ka 2-4 korteriga väikeelamuid. Funktsionalistlikud elamud on tänaseni väga kõrge väärtusega ja tänu oma väljapeetusele ka väga nõutud kinnisvaraturul.

Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Tunnustatud kinnisvaramaakler Maia Karro avas hiljuti Nõmmel kinnisvarabüroo Uus Maa Elamus frantsiisi põhjal (frantsiis on terve ärimudeli rentimine) oma kontori. Tema meeskond on loodud eeskätt nõmmekaid teenindama, aga mõistagi tegutsetakse üle Eesti.

Karro on Nõmmel üles kasvanud ja siin koolis käinud. Ta teab ja tunneb siin vaat et igat nurgatagust ning oskab väärtustada seda miljööväärtuslikku elupaika. Maia on käinud Nõmmel koolis, töötanud Sampo pangas ja Swedbangas kontorijuhina, Telia Eesti AS-s müügijuhina, Puhastusimport OÜ-s müügijuhina ehk juhtinud müüki ja kliendirahulolu 20 aastat.

Kui sind vaevab küsimus kellele küll usaldada oma väärtusliku kinnisvara müük, nii et tehing saaks ladusalt tehtud ja maja headesse kätesse, siis astu Nõmme keskuses tema büroost läbi. Seal võid valida endale partneriks just selle inimese maaklerite seast, kes sulle kõige õigem tundub.

Karro tiimis on peale tema veel seitse inimest, kes kõik tunnevad oma tööd väga hästi, aga neid ühendab ka üks suur kirg. Kirg kinnisvara vastu ning soov pakkuda positiivset elamust kinnisvaratehingute kaudu. Nad soovivad tõemeeli aidata sul ellu viia sinu unistust õige kodu ostmisel või siis oma kodu müümisel/ üürimisel.

Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Aga peale selle on iga tiimi liige ka isiksus oma isikliku eluga.

Reili Kimmel on emaks kolmele väikesele tüdrukule, kellest vanim on viie ja kaksikud kolme aastased. Reilile meeldib tohutult veeta aega koos oma lastega, ta käib nendega kõikjal - alustades taluloomaaedadest kuni rabamatkadeni välja.

Ka Kerli Vellmann on ema kolmele väikesele tüdrukule. Ka armastab ta väga küpsetada, tema tehtud kringlid ja saiakesed võiksid katta igat pühadelauda.

Carmen Zahkna loeb vabal ajal psühholoogia alaseid raamatuid ja kui ta parasjagu ei loe, viibib ta looduses.

Andre Talivee suurim kirg on jalgpall, sellega on ta tegelenud juba 25 aastat.

Emil Hokkonen armastab kitarrimängu, laulmist ja sportimist, tema tehtud toidud viivad keele alla.

Marju Eermann on hariduselt pedagoog, kahe lapse emana armastab ta panustada laste arengusse.

Kadi Pettai jaoks on esikohal tema kolm last. Kui nende kõrvalt aega üle jääb, tegeleb ta oma suure kirega – ratsutamisega. Ka meeldib talle lugeda ja heegeldada – seda siis ikka kordamööda.

Maia Karro ise armastab sportimist, teatris ja kinos käia, ta on varasematel aastatel ka ise näitlemisega tegelenud. Üle kõige armastab ta oma kahe pojaga veeta kvaliteetaega. Kõige selle kõrvalt suudab ta oma tööd teha sedavõrd hästi, et 2021aastal võitis ta tiitli „Uus Maa Aasta Maakler“.

Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Nõmmel värskelt avatud kontori sisekujunduse autorid on Liis Tippel ja Katrin Girin firmast Pulo Disain.

Copy
Tagasi üles