Tallinnas Laagna teel hukkus 31-aastane mootorrattur (1)

Postimees
Copy
Laagna teel juhtus raske liiklusõnnetus.
Laagna teel juhtus raske liiklusõnnetus. Foto: Kuvatõmmis videost

Täna veidi enne kella 15 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Laagna teel, milles hukkus mootorratast juhtinud 31-aastane mees.

Esialgsetel andmetel kaotas Laagna tee 80 juures mootorrattur sõiduki üle kontrolli, misjärel kukkus ja paiskus vastu posti. Mootorratas Honda põrkas aga omakorda kokku samas suunas sõitnud sõiduautoga Seat, mida juhtis kaine ja juhtimisõigusega 43-aastane mees, kes pääses vigastusteta.

Õnnetuse järel püüdsid politseinikud ja meedikud mootorratturit sündmuskohal elustada, kuid paraku see ei andnud tulemusi.

«Selgitame menetluse käigus välja, kuidas täpselt õnnetus juhtus ja mis viis selleni, et mees sõiduki üle kontrolli kaotas. Igal juhul kutsume kõiki liiklejaid üles olema teedel hoolsad, järgima piirkiirust ning kasutama alati turvavarustust,» sõnas Sander Leinberg, Ida-Harju politseijaoskonna välijuht.

Liiklusõnnetuse põhjuste selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust, mida juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Politsei otsib tunnistajaid

Politsei- ja piirivalveamet otsib selle liiklusõnnetuse tunnistajaid. Seni teatakse, et kohe pärast õnnetust oli sündmuskohal vene keelt kõnelev mees, kes aitas mootorratta süütelukust eemaldada võtme.

Politsei palub mehel ja teistel võimalikel tunnistajatel anda endast märku helistades numbril 112 või kirjutades pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles