Hanimägi jätkab Keskerakonna peasekretärina

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi. 
Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi. Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna esimehe Jüri Ratase (KE) ettepanekul pikendas erakonna uus juhatus lepingut senise peasekretäri Andre Hanimägiga. 

Hanimägi sõnul on ametikoht pakkunud talle kohati ületamatuna näivaid väljakutseid, kuid ka kõige keerulisemad olukorrad on erakonnakaaslastega lahendatud. 

«See annab kinnitust, et Keskerakonda kuulub rohkem kui 14 000 ühtehoidvat liiget,» kiitis peasekretär.

Hanimägi sõnul hakkab töö järgmise aasta parlamendivalimiste valimisplatvormi ja valimisnimekirjade koostamisega lõpusirgele jõudma. «Viimastel kohalike omavalitsuste valimistel saavutas Keskerakond esikoha, sama kõrged on meie eesmärgid ka tuleva aasta riigikogu valimistel. Laupäeval Tartus toimunud kongressil kogetu annab kindlust, et Keskerakonnas on palju motiveeritud liikmeid, kellele läheb erakonna käekäik korda ja kes soovivad igakülgselt panustada,» ütles ta.

Hanimägi nimetati Keskerakonna peasekretäriks 2021. aasta jaanuaris. Varem on ta töötanud Haabersti linnaosa vanemana, Keskerakonna avalike suhete juhina, riigikogu Keskerakonna fraktsiooni nõunikuna ja Pirita linnaosa valitsuse avalike suhete nõunikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles