Kalle Laanet peatas kevadeni oma liikmelisuse Saaremaa vallavolikogus

BNS
Copy
Kalle Laanet.
Kalle Laanet. Foto: Ints Kalnins

Ligi kuu aega tagasi kaitseministri ametist vabastatud reformierakondlane Kalle Laanet lasi Saaremaa vallavolikogu valimiskomisjonil peatada oma volitused volikogu liikmena järgmise aasta märtsi keskpaigani.

Laanet esitas neljapäeval Saaremaa vallasekretärile avalduse taotlusega peatada oma volikogu liikme staatus kuni järgmise aasta 13. märtsini. Saaremaa valla valimiskomisjon rahuldas Laaneti taotluse samal päeval.

«Kui ma oleksin taastanud oma volikogu liikmelisuse, oleks pidanud volikogust lahkuma Andrus Raun, kes on minu asendusliige. Ta on hästi hakkama saanud nii volikogu liikme kui rahanduskomisjoni esimehena,» selgitas Kalle Laanet BNSile.

Ta lisas, et erakonna piirkonna juhina on ta endiselt arutelude juures. «Taastasin läbi vallavalitsuse ka SA Kuressaare Haigla nõukogu liikmelisuse staatuse. Osalen täie rauaga kohaliku elu töös, et seda edendada. Ma ei kao kuhugi,» kinnitas Laanet.

Laaneti asendusliikmeks Saaremaa vallavolikogus kinnitas volikogu valimiskomisjon Andrus Rauna, kes asendas Laanetit volikogus ka kaitseministriks olemise ajal. Laanet vabastati kaitseministri ametist 18. juulil. Pärast seda naasis ta riigikokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles