TEEMANTE TAHAD? Samsungi võimsate allahindlustega ostusõu tuleb taas!

Copy
Foto: Samsung

Sel neljapäeval kell 19:00 läheb Samsungi Facebooki lehel taas eetrisse meeleolukas ostusõu, kus 2 tundi kestva otseülekande jooksul jagatakse vaatajatele Samsungi e-poes suuri allahindlusi pakkuvaid sooduskoode. Samsungi uue volditava telefoni ostnud inimesed osalevad automaatselt loosis, kus on võimalik võita ehtne teemant.

Lisaks suurepärastele diilidele saab näha ka palju meelelahutuslikku. Saatejuhid Grete Paia ja Erkki Sarapuu on endale külla kutsunud teiste hulgas Lauri Pedaja, Helen Adamsoni ja vägeva akrobaadi Vello Vaheri, kellega mängitakse meeleolukaid saatemänge ja muljetatakse Samsungi uute volditavate nutitelefonide Galaxy Fold4 ja Galaxy Flip4 üle.

Samsungi uutele briljantsetele volditavatele telefonidele sobivalt toimub saate jooksul eripärane loos. Iga Galaxy Fold4 ja Galaxy Flip4 telefoni ostja osaleb loteriis, et võita endale kirkalt helkiv teemant, mida koos oma uue uhke nutiseadmega imetleda.

Mõistagi käib saate jooksul ka loos vaatajate vahel, kus on võimalik võita kuhjaga uusi Samsungi seadmeid ja muud põnevat. Ülekannet saab vaadata ka siit.

Ürituse link

Copy
Tagasi üles