Lääne-Nigula vallas kadunud Mare võib viibida Tallinna lähistel

Postimees
Copy
Lääne-Nigula vallas kadus 68-aastane Mare, kes võib viibida Tallinnas või selle lähiümbruses.
Lääne-Nigula vallas kadus 68-aastane Mare, kes võib viibida Tallinnas või selle lähiümbruses. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi selgitamaks Lääne-Nigula vallas Taeblas kadunuks jäänud 68-aastase Mare asukohta. Naine võib viibida Tallinnas või selle lähiümbruses.

Eile kella 12 ajal sai häirekeskus teate, et Lääne-Nigula vallas Taeblas on kadunuks jäänud 68-aastane Mare. Lähedastel oli naisega kontakt viimati pühapäeval, 25. septembril. Selgus, et naine läks tol õhtupoolikul bussiga Tallinnasse.

Politsei on suhelnud Mare lähedastega ja kontrollinud võimalikke kohti, kuhu naine minna võis, ent kahjuks pole naist leitud.

Marel on lühikesed hallid juuksed ja hallikat värvi silmad. Ta on umbes 165 sentimeetrit pikk, tugevama kehakehitusega ja kõnnib pisut küürus. Kodust lahkudes kandis Mare tõenäoliselt roosat poolpikka mantlit, pikki heledaid teksapükse, halli käekotti ja musti kingi.

Politsei palub kõigil, kes on Maret liikumas näinud või kel on infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112 või Haapsalu politseijaoskonna välijuhile numbril 53 44 0788.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles