Viis levinud eksiarvamust tootmisesse tööle kandideerimisel

Copy
Foto: Biuro

Pole võimalust edasiseks arenguks

Edasise arengu puudumist pole vaja karta, sa alustad küll madalamalt positsioonilt, aga kui oled ise tööst ja arengust huvitatud, panevad juhid seda kindlasti tähele. Kohusetundlikku, täpset ja positiivselt meelestatud töötajat soovivad hoida kõik tööandjad ja nad on valmis sulle pakkuma paremat positsiooni kiiremini kui arvatagi oskad.

Töökeskkond ei ole töö tegemist soosiv

Tänapäeva tootmishooned on ehitatud jälgides kindlaid nõudmisi töökeskonnale, ruumid on avarad, puhtad, ohutud, hea ventilatsiooni ja valgustusega. Biuro esindatud ettevõttes on töötajate kasutuses nii riietus,- pesemis,- kui ka puhkeruumid. Vajadusel saad kiirelt minna arsti vastuvõtule, sul on võimalus käia massaažis, samuti motiveerib ettevõte sind sporditoetusega.

Foto: Biuro

Pole piisavalt eelnevat töökogemust

Eelnev töökogemus pole enamasti määrav, kuid on tihtipeale boonuseks. Kergemate tootmistööde puhul toimub põhjalik väljaõpe kohapeal. Väljaõpe kestab 2-4 kuud, peale seda saad alustada iseseisvat töötamist.

Naised pelgavad, et tootmises töötamine on füüsiliselt liiga raske

Tootmises on rohkelt erineva raskuse ja keerulusega töökohti, endale sobiva leiavad kõik, töövestluse käigus soovittaakse sulle sobivaim. Mõni töö nõuab rohkem, teine vähem füüsilist jõudu, aga on ka selliseid, kus pead rohkem hoopiski mõttejõudu kasutama.

Päevad on liigselt kurnavad ja pole piisavalt võimalust puhkepausideks

Töö- ja puhkepausid on reguleeritud seadustega ning need on kohustuslikuks täitmiseks igale tööandjale. Puhkeajad on kollektiivselt kokkulepitud või sätestatakse päeva alguses eraldi dokumendina. Töövestluse käigus küsitakse sinu käest eelistusi graafiku kohta ja vastavalt sellele leitakse sulle sobivaim positsioon. Tootmisettevõttes on olemas puhke- ja einestamiseks mõeldud alad, lisaks tasuta soojade jookide ja karastusjookide tarbimise võimalus.

Transport öistel tundidel on logistiliselt keeruline

Tasuta transporti tööle ja tagasi pakuvad need ettevõtted, kelle tootmised asuvad linnast väljas. Linnasisesed tootmishooned on mugavates asukohtades, kuhu on oma- või linnatranspordiga hea juuredepääs. Tööpakkumise tegemisel seatakse prioriteediks see, et töökoht oleks sulle logistiliselt heas asukohas ja sa ei peaks tööle sõitmiseks kulutama mitmeid tunde.

Biuro vahendusel tööd otsides võid olla kindel, et vastutame sinu heaolu eest, sinult ei eeldata laialdast kogemustepagasit ja tööle võtmine on alati ametlik.

Copy
Tagasi üles