FOTOD ⟩ Politsei palub abi sündmuspaigalt põgenenud inimeste leidmiseks

Postimees
Copy
Politseiauto. Foto on illustratiivne.
Politseiauto. Foto on illustratiivne. Foto: Madis Veltman

Politsei- ja piirivalveameti liiklusjärelevalvekeskus palub avalikkuse abi kahes lastega juhtunud liiklusõnnetuses osalenud juhtide tuvastamises.

Liiklusjärelvalvekeskus teatas ühismeedias, et 22. septembril kella 16.14 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt 10 juures, kus kergliikuriga liikunud naine sõitis otsa kõnniteel liikunud 8-aastasele lapsele. Oma kontaktandmeid keeldus sõidukit juhtinud naisterahvas andmast ja lahkus mõne aja pärast sündmuskohalt.

Tõukerattaga 8-aastasele lapsele otsa sõitnud naine.
Tõukerattaga 8-aastasele lapsele otsa sõitnud naine. Foto: PPA

30. septembril kella 07.40 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinnas, Pae ja Majaka põik ringristmiku juures, kus koolilapsele sõitis kõnniteel otsa temale vastu liikunud vanem meessoost jalgrattur, kes lahkus pärast õnnetust sündmuskohalt. Jalgratturi liikumine pärast seda oli marsruudil Järvevana tee-Peterburi tee-Pae tn.

Koolilapsele otsa sõitnud vanem meessoost jalgrattur.
Koolilapsele otsa sõitnud vanem meessoost jalgrattur. Foto: PPA

«Kui tunned piltidel olevaid inimesi, või tead midagi õnnetuse asjaoludest, anna palun endast teada pohja.lmt@politsei.ee,» kirjutati ühismeedias.

Lisaks pandi südamele, et kui juhtub õnnetus, mille üks osalistest on laps, tuleb sellest teavitada häirekeskust ja käituma vastavalt sealt saadud juhistele.

«Meeldetuletuseks: juht peab lapse läheduses olema eriti tähelepanelik ja vahetus läheduses olevast jalakäijast tuleb mööduda kiirusega, mis ei erine oluliselt jalakäija kiirusest, et tagada jalakäija ohutus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles