Politseinikku sõrmest hammustanud vägivallatseja läheb kaheks aastaks vangi

BNS
Copy
Kaks politseinikku
Kaks politseinikku Foto: Arvo Meeks

Politseinikku sõrmest hammustanud mehel tuleb ligi kaks ja pool aastat vanglas veeta, sest Viru maakohus pööras neljapäeval talle varem mõistetud tingimisi vangistuse täitmisele.

Taotluse 2021. aasta kohtuotsusega mõistetud karistuse täitmisele pööramiseks esitas kriminaalhooldaja. Kohtumääruse järgi peab Dmitri Rink vanglas olema kaks aastat 4 kuud ja 19 päeva. Määrus ei ole veel jõustunud.

Viru maakohus tunnistas 2021. aasta märtsis Ringi süüdi varguses, ähvardamises, vägivallatsemises lähisugulase suhtes ja vägivallas võimuesindaja vastu ning karistas teda kuritegude eest kokku kahe aasta 4 kuu ja 19 päeva pikkuse vangistusega tingimisi kolmeaastase katseajaga.

Kohtuotsuse järgi lõi Rink 2018. aasta detsembris Narvas ühiselamutoas alaealist poega rusikatega näkku ning jalgadega kõhtu, selga ja jalga. Pärast seda hammustas ta kohale tulnud ja teda kinni pidanud patrullpolitseinikku sõrmest. Päev varem lõi Rink Narvas naisele rusikaga näkku.

Sama aasta oktoobris ähvardas Rink Kohtla-Järvel õhupüstoliga inimest, ähvardades ta tappa. 2020. aasta juunis lubas ta Narvas noaga inimest kõhtu torgata.

2018. aasta oktoobris tungis Rink akna kaudu Narvas baari, kust varastas kolm pudelit viina ja kassaaparaadi, milles oli 286 eurot.

2020. aasta mais varastas Rink Narvas jope taskust rahakoti koos raha ja dokumentidega. Sama aasta juulis varastas ta Narvas kaupluses raseerimiskomplekti, habemeajamismasina, geele ja šampooni ja üritas poest maksmata lahkuda, kuid turvatöötaja pidas ta kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles