Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti uueks juhiks saab Jaan Tarmak

Postimees
Copy
Jaan Tarmak
Jaan Tarmak Foto: Facebook

Tallinna linnavalitsus kinnitas täna leskkonna- ja kommunaalameti juhatajaks Jaan Tarmaku, kes asub ametisse 5. detsembril ja tema põhipalk on 5500 eurot kuus.

Tarmakul on tehnikateaduste teedeehitusalane magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolist ja innovatsiooni eriala mikrokraad Tartu Ülikoolist. Tal on töökogemus maanteeametis ja transpordiametis, kus ta on töötanud liikluskorralduse osakonna juhatajana, põhja regiooni strateegilise planeerimise juhina, taristu arendamise ja kvaliteedinõuete osakonna juhatajana. Viimati oli ta transpordiametis liikuvuse ja taristu kavandamise osakonna juhataja.

«Inimeste ootus linnaruumi kvaliteedile on kasvanud ja peame pingutama, et Tallinnas oleksid tänapäeva vajadustele vastavad tänavad, haljasalad ja teised avalikud alad. Olen väljakutseteks valmis ja loodan panustada Tallinna arengusse koos ameti meeskonnaga,» ütles Tarmak.

Keskkonna- ja kommunaalametis töötab 88 inimest, ameti haldusalasse kuuluvad loomaaed, botaanikaaed ja Kadrioru park, ameti koosseisus on ka kalmistud ning linna tänavate hooldusüksus.

Keskkonna- ja kommunaalameti uus juht valiti konkursi korras. Valikukomisjoni kuulusid linnakantsler Kairi Vaher, abilinnapea Vladimir Svet, linna personalidirektor Vilve Raik ja välise eksperdina Enefit Greeni juht Aavo Kärmas. Juhataja ametikohale kandideeris 45 inimest.

Ameti eelmine juht Ain Valdmann oli sellel kohal 1997. aastast. Tema uus töökoht on Tallinna Soojuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles