Kingispikker lapsevanemale

XS Mänguasjad
Copy
Foto: XS Mänguasjad

Üheks popimaks ja ihaldatumaks mänguasjaks on ja jääb LEGO. Samuti on laste poolt kuumalt armastatud mudelautod ja beebinukud ning mõistagi lauamäng Monopoly. Aga igal aastal vaatavad väikesed silmapaarid jõuluvanale ootusärevalt otsa: „Mida sa mulle seekord tõid?“

Kui aastaid tagasi olid trendiks konkreetsed mänguasjad nagu näiteks interaktiivne loomake Furby või Beyblade spinnerid, siis praegune olukord mänguasjade maailmas on veidi erinev - populaarseid mänguasju, mida jõulumehe kotti poetada, on rohkem.

Laste seas on populaarsed pigem interaktiivsed loomad ja robotid ning brändi põhised mänguasjad nagu näiteks NERF ja L.O.L. Surprise.

Foto: XS Mänguasjad

Arendavatest mänguasjadest võivad kümne aastastele ja vanematele lastele suurt huvi pakkuda mõned uued ja põnevad lauamängud nagu "Kerge K", "Tõsiselt räägid?" ja "Topelt bluff". Väiksematele, alates kolmandast eluaastast, võivad huvi pakkuda ja esimeste teadmiste õppimiseks sobida sellised elektroonilised tooted nagu näiteks brändi bo. eestikeelne tahvelarvuti "Liiklus".

Montessori stiilis mängud brändilt HEADU koguvad järjest suuremat populaarsust, eeskätt sobivad need kahe aastastele ja vanematele lastele.

Perede seas, kes hindavad ja väärtustavad looduslähedust, on taas populaarseks muutunud puidust arendavad mänguasjad, näiteks bo. puidust tähestik ning numbrid. Need puidust klotsid sobivad mängida ka päris väikestele.

Lauamängudest on tõeliselt põnevad ja lõbusad uued üllatajad, sellised mängud nagu "Kerge K", "Tõsiselt räägid?" ja "Topelt bluff". Need sobivad koos mängimiseks tervele perele või ka sõprade seltskonnale.

Et investeerimine muutub maailmas üha popimaks, siis sellealast teadlikkust arendab lastes kindlasti lauamäng Monopoly, mis on olnud läbi aegade üks populaarsemaid mänge. Tutvust tasuks teha ka laheda osavusmänguga Jenga.

Autode maailm on suur ja lai, enamasti on populaarsed päris autode koopiad mudelautode näol, aga ka raadio teel juhitavad autod nagu näiteks vana hea klassika Nikkolt.

Põnevaid autode komplekte leiab ka Teamsterz ja JCB sarjast, kus väikesed autode fännid saavad matkida päris maailma ning kujutleda ennast tuletõrje meeskonna liikmeks või näiteks ehitajaks. Silverlit kaubamärk pakub lahedaid ulmelisi autosid, millega on lihtne igast takistusest üle sõita.

Suuremat väljakutset pakuvad autod, mida on vaja ise tuunida vingemate varuosadega või lisadetailidega.

Väikestele printsessidele teeb kindlasti head meelt uus L.O.L Surprise või Rainbow High moenukk, veidi väiksematele sobiks näiteks Götz ja Barbie nukk.

Kiiksuga mänguasjad on kasvav trend ja need on loodud inimestele, kes julgevad erineda. Reeglina on need erisuguste kujuga erinevatest materjalidest venitatavad või pigistatavad, nii öelda stressi leevendajad nii suuretele kui ka väikestele.

Vaata uhiuut XS Mänguasjad kingituse raamatut siit!

Jälgi XS Mänguasjad tegemisi Facebookis ja Instagramis. Lahedad loosimised, uut toodete ja pakkumiste info ja palju muud!

Copy
Tagasi üles