Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Mure lahendatud - nende intiimsete kingitustega jagub vallatlemist pikaks ajaks ka peale jõule!

Copy
Foto: Shutterstock

Pimedad talveõhtud on käes ning varsti on aeg asuda ideaalseid jõulukinke valima kallimale. Mida aga teha kui tekib hetk, kus ei oskagi midagi kallimale kinkida?

Parim kingitus äratab jõulutunde ning loob pikaks ajaks meeldejäävaid emotsioone ka täiskasvanutes, seetõttu oleme teinud Sinu kui lugeja jaoks elu lihtsamaks ning toome välja viis huvitavat ja koos kaaslasega mõnu tekitavat kingiideed, mis löövad silmad särama ka kuid peale kingi saamist.

Enamik meist on veendunud, et miski pole seksikam kui kalli inimesega intiimsete hetkede jagamine ning sellega koos ülimate naudingute kogemine. Selle jaoks on võimalik privaatselt e-poodides shopata ning valikut on palju nii algajate kui ka juba sinapeal olevate sekslelude kasutajatele. Wildberry e-pood pakub siinkohal vaid kvaliteetseid, nahasõbralikke ning diskreetse tellimisega tooteid, mida saab nii tubli kallima sussi sisse pista kui ka jõulukuuse alla panna.

Olles kaugsuhtes või mitmeid õhtuid kallimast eemal on toredaks kingiks kindlasti paaridele mõeldud vibraator, mis on juhitav kas telefoni appi või juhtpuldi pigistamise teel. Vibraatoril on 10 režiimi ning on veekindel ning mis kõige parem- lelu saab juhtida teisel pool maakera. Samuti on valikus limiteeritud koguses ka kinkekomplekt, kus on lisaks veekindel Womanizeri kliitoristimulaator, mis tagab esmaklassilisi orgasme ka neile, kes pole varem neid kogenud. Lõpuks võib duššiotsikule anda puhkuse!

Mõnusa eelmängu tagab vahetatava otsaga massaažisau, mis on väga universaalne kink. Sauga saab masseerida kogu keha ning stimuleerida kliitorit, munandeid, rindu ja G-punkti. Abimeheks võib kasutada ka veebaasil libestit, mis sobib enamike leludega ja muudab kogemused veel erutavamaks. Lisaboonusena on libestil nahka niisutav toime.

Kes on juba pikalt enne jõule elevil ja soovib detsembrikuusse põnevust lisada leiab endale e-poest ulaka 10 päeva advendikalendri, mis on täis erootilisi üllatusi. Advendikalender on mõeldud neile, kes soovivad nihutada piire, komplektis on olemas kõik vajalik esimeseks tutvumiseks alistumismängudega. Meeles peab aga kindlasti hoidma seda, et rollimängus on oluline vastastikune austus, usaldus ja piiride kokkuleppimine.

Kogu seksika kingivalikuga saab tutvuda Wildberry e-poes, mõnusat uudistamist!

Copy
Tagasi üles