Smile Cleaning – parim puhastusteenusepakkuja

Smile Cleaning
Copy
Foto: Shutterstock

Tänapäeval usaldavad kinnisvara omanikud koristamise üha enam spetsialistide hoolde, kellel on kvaliteetseks koristuseks olemas vajalikud erialased teadmised ja oskused, vastav tehnika ning pesuvahendid. Puhastusfirma Smile Cleaning, kes on aastaid koristanud nii Tallinnas kui Harjumaal elu-, töö- ja ühiskondlikke ruume, pakub oma klientidele professionaalseid teenuseid.

Meie ettevõtte taga on tohutult palju tehtud koristustöid ja korda tehtud mööblit. Tänu sellele on meil palju naeratavaid kliente. Oleme sellega väga rahul ja jätkame enese täiendamist.

Pakume laia puhastusteenuste valikut. Teenuste täpsema kirjeldustega saate tutvuda meie veebilehel smilecleaning.ee. Selles artiklis tahan rääkida meie kõige populaarsemataest teenustest.

Diivanite, tugitoolide, madratsite ja muu pehme mööbli puhastus

Peaaegu igas majas on diivan, millel veedame õhtuid või võtame vastu külalisi. Sageli paluvad kliendid meil puhastada diivani nt laste või lemmikloomde poolt jäetud plekkidest.

Diivani puhastamise pakkumise saamiseks võtke lihtsalt meiega ühendust e-maili teel või kirjutage meie lehel olevasse vestlusse. Lisaks puhastame toole, tugitoole, madratseid ja vaipasid.

Foto: Shutterstock

Standard või suurpuhastus. Valmis teenusepaketid.

Pakume korterite ja majade standard - ja suurpuhastust.

Kliendil on võimalik tellida ühekordne puhastus või valida valmispakett, tänu millele meie ettevõtte töötajad hoiavad Teie kodu regulaarselt korras.

Hoolduskoristuse valmispaketid on 25 % soodsamad, kui ühekordne koristus teenus.

Näiteks: Ühekordne 50m2 standard puhastus maksab 70,78€, aga Mini Cleaning pakett 50m2 maksab 108€ ( sisaldab 2 standard koristust kuus). Base Cleaning 50 m2 maksab 176€ ( sisaldab 4 standard koristust kuus), ehk meie spetsialistid hoiavad teie kodu iga nädal puhtana.

Paketi hinnad kehtivad lepingu sõlmimisel vähemalt 3 kuud.

Kui vajate suurpuhastust siis, pakume paketti suurpuhastus, mis sisaldab järgmist:

  • kuiv ja niiske põrandapuhastus (tolmuimejat kasutatakse kõikide põrandakatete puhul);

  • tolmu eemaldamine horisontaalsetelt pindadelt (kõrguse määrab klient, kuid kui kõrgus on suurem kui 3 m, siis kliendil peab olema oma redel);

  • kõikide klaas- ja peegelpindade (va aknad) puhastamine (kuni 180 cm kõrgused);

  • uste puhastamine;

  • radiaatorite ja torude puhastamine väljastpoolt;

  • lülitite ja pistikupesade puhastamine;

  • põrandaliistude puhastamine;

  • seinte puhastamine mustusest*

* intensiivse kasutusega kohad (koolid, lasteaiad, baarid, kohvikud, kontorid jne lepitakse eraldi kokku)

  • põranda- ja seinavalgustite puhastamine (kui lamp on laes, peab kliendil olema redel);

  • sanitaarruumide puhastamine (plaaditud, kivi);

  • köögimööbli puhastamine (seest ja väljastpoolt);

  • suurte köögiseadmete puhastamine väljastpoolt ja kliendi soovil ka seest (külmik, ahjud, sügavkülmik jne)

  • pehme mööbli puhastamine tolmuimejaga (ainult kuiv)

Uskuge, pärast sellist puhastust särab Teie maja nagu uus!

Foto: Shutterstock

Lisaks pakume lisateenuseid tunnitasuga. Ehk kui Sulle piisab standard puhastusest, aga samas soovid ahju või külmkappi lisaks puhastada, siis saad lisada need teenused hinnaga 17 eurot/tund. Puhastusaeg sõltub töö mahust.

Väärtustame oma kliente

Koristame mitte ainult kortereid ja maju, vaid peseme aknaid, koristame kontoreid, ladusid, parklaid, puhastame betoonpõrandaid, teeme kodu korda enne lapse saabumist. Teeme ehitus-ja remondijärgset puhastust. Puhastame pärast üleujutust või tulekahju. Koristame üürnike järelt. Seetõttu võite iga küsimusega meie poole pöörduda ja me püüame teid kindlasti aidata.

Oleme turul end sisse seadnud, kuna meie kliendid on meie poolt osutatud teenustega rahul ja pöörduvad meie poole ikka ja jälle, see on meie jaoks kõrgeim hinnang.

Lisaks soovitame e-poodi sitypro.com, kasutame neid tooteid ise. Poes on tohutu valik ehitus-, remondi- kodusisustus- kaupu, külastage kindlasti, te ei kahetse. Madalad hinnad ja mugav kohaletoimetamine.

Teie eest hoolitsedes,

Smile Cleaning

Copy
Tagasi üles