Hannoveris toimub järjekordne IT-mess CeBIT

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CeBIT 2012.
CeBIT 2012. Foto: SCANPIX

Eile Hannoveris alanud Euroopa ja maailma üks suurimaid IT-messe CeBIT keskendub sel aastal usalduse ja turvalisuse küsimustele, kirjutab Arvutimaailma veebikülg.

Messi avas Saksamaa Liitvabariigi kantsler Angela Merkel koos seekordse partnermaa Brasiilia presidendi Dilma Rousseffi, Alam-Saksimaa peaministri David McAllisteri ning BITKOMi presidendi professor Dieter Kempfiga.

Tehnoloogiatööstuse nimel pidas avakõne Google´i administratiivnõukogu esimees Eric Schmidt.

CeBITil on igal aastal kindel põhiteema. Seekordseks põhiteemaks on Managing Trust – usaldus ja turvalisus digitaalses maailmas. 

2012. aasta CeBIT-ist (6.-10. märts 2012) võtab osa 4200 ettevõtet 70-lt maalt.

Lisaks põhiteemale turvalisusest ja usaldusest on messihallides domineerivaks ka pilvelahendused ja mobiilidele mõeldud lahendused. 

CeBIT Pro sektsioonis näidatakse ettevõtete andmetele ligipääsu süsteeme ja kuidas neid turvaliseks muuta. Kolmapäeval esineb Facebooki pearegulaator Lord Richard Allan, kes arutleb ELi komisjonääri Neelie Kroesiga privaatsuse ja isikliku info väärtusest. 

Microsoft esitleb messil äsja välja tulnud Windows 8 Customer Preview´d, kohal on ka suuremad mobiilitootjad.

Laupäeva nimetatakse programmis «värbamise päevaks» - IT spetsialiste on puudu igal pool ja CeBITil loodetakse tööotsijad kokku viia tööpakkujatega.

Koos messiga käib Hannoveri messikeskuse keskel asuvas konverentsikeskuses ka konverents CeBIT Global Conferences, kus esinevad Google´i, eBay, Facebooki, HP, IBMi, Microsofti ja Vodafone´i esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles